7550 TL ile PC+PS4 vs PC

Yer
Kırklareli
Daha fazla  
Dostlar eğer bilgisayar alacaksam 7550TL bütçem var. Sizce 1750TL civarına PS 4 alıp yanında monitör dahil 5800 TL PC toplamak mı, yoksa 7550TL monitör dahil PC toplamak mı? Önerilerinizi bekliyorum.

PS 4 oyun fiyatlarını dahil ettiniz mi? 7000 TL'ye bilgisayar toplayıp gene en azından sağlam 2-3 oyun alabilirsiniz 100-200 TL oyun başına düşer ise. PC'ye alışıksanız kol ellerinizi ağrıtabilir şahsen bunu bugün yaşadım, arkadaşlarla ps oynarken.

PC+PS4 diyorum çünkü PS'ye özel oyunlar cidden çok güzel özellikle hikaye türevi oyun seviyorsan. 5000-6000 TL toplanacak PC'de bir süre en yüksek grafiklerde sizi götürecektir.

PC'ye alışığım fakat dualshock ile daha önceden arkadaşımda falan oynadığımda ağrıtmadı beni.
PC+PS4 diyorum çünkü PS'ye özel oyunlar cidden çok güzel özellikle hikaye türevi oyun seviyorsan. 5000-6000 TL toplanacak PC'de bir süre en yüksek grafiklerde sizi götürecektir.

O zaman PC + PS 4 daha mantıklı.

İfadeler: GKD
PC'ye alışığım fakat dualshock ile daha önceden arkadaşımda falan oynadığımda ağrıtmadı beni.
Rahat rahat uzanarak oyun oynamak istiyorsanız PS4. Artık o iş rahatlığınıza kalmış, bilmiyorum bana göre kol kelepçe gibi geliyo klavye mouse gibisi mi var mı yahu? Veya PC+Direksiyon alabilirsiniz, Forza Horizon 4 ile ne gider be!

O zaman şahsen PC + PS 4 almak daha mantıklı olacaktır.

Bence ps4+pc daha yararınıza olacaktır. Pc alırken ileriye dönük parçalar alırsanız uzun vadede upgrade seçeneğiniz de olur.

Arkadaşın dediği gibi upgrade edilebilecek parçalarla sistemi kurup 2-3 yıl sonra rtx bir ekran kartı takabilirim.

Şöyle bi durum var ki ne tür oyunlara ilginiz var? Mesela The Last Of Us 2’yi bekliyor musunuz? RDR 2’yi oynamak istiyor musunuz? Cevap evet ise kesinlikle PS4+Pc. Ama sadece PS’i arkadaşlar gelince FIFA oynamak için alacaksakız bir anlamı olmaz. Ayrıca eklemek istediğim bir nokta var Konsolda FPS oyunları hiçte zor değil. TPS oyunları ile alışmayı deneyin. Sonra otomatik yardımı kapatarak oynamayı deneyin. Bu şekilde oldukça rahat alışırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…