Baktım da ne kadar dayanır bu sistem bana birde çok oyun oynayan biriyim fps düşüşü droplanma falan yaşarmıyım pubg valorant rast gibi oyunlarda kaç FPS alabilirim
40 hocam ben yanlış yazdım düzeltmeden önce cevap verdi arkadaş
Baktım da ne kadar dayanır bu sistem bana birde çok oyun oynayan biriyim fps düşüşü droplanma falan yaşarmıyım pubg valorant rast gibi oyunlarda kaç FPS alabilirim
40 hocam ben yanlış yazdım düzeltmeden önce cevap verdi arkadaş.
Baktım da ne kadar dayanır bu sistem bana bir de çok oyun oynayan biriyim FPS düşüşü droplanma falan yaşar mıyım PUBG Valorant rast gibi oyunlarda kaç FPS alabilirim?
Hocam ben sizin bu attığınız sistemle kendi baktığım sistemi karşılaştırdım sizin attığınız sistem daha iyi gibi ama işlemci soğutucusu yok galiba bu sistem için hangi soğutucuyu önerirsiniz ve önerdiğiniz soğutucu sitede yoksa ayrı alıcaksam kendim takabilir miyim bana yardımcı olabilir misiniz
Yardımınız için teşekkür ederim o zaman ilk attığınız 30 binlik hazır sistemi araştıracağım.
Teşekkür ederim yardımınız için.
Hocam ben sizin bu attığınız sistemle kendi baktığım sistemi karşılaştırdım sizin attığınız sistem daha iyi gibi ama işlemci soğutucusu yok galiba bu sistem için hangi soğutucuyu önerirsiniz ve önerdiğiniz soğutucu sitede yoksa ayrı alacaksam kendim takabilir miyim bana yardımcı olabilir misiniz?
Hocam senin bütçen neydi? Sana 40k sistem atmışım sen 30k attığım sistemi almak istiyormuşsun şimdi okudum mesajları.
Eğer bütçen 40k ise parça parça attığım sistemi al geç.
Hocam senin bütçen neydi? Sana 40k sistem atmışım sen 30k attığım sistemi almak istiyormuşsun şimdi okudum mesajları.
Eğer bütçen 40k ise parça parça attığım sistemi al geç.