Lskow Kilopat Ekipman Ustası Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 5.202 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2024 #21 rowz7 dedi: Hocam paylaşım yapmıştım da cevap gelmedi gönderiye MSI'de HDMI çıkıyormus DP ile farkı ne görüntü kalitesi aynı mı olur DP kullansan bile? Genişletmek için tıkla... HDMI 180 hz destekliyor merak etmeyin kullanıyorum.
rowz7 dedi: Hocam paylaşım yapmıştım da cevap gelmedi gönderiye MSI'de HDMI çıkıyormus DP ile farkı ne görüntü kalitesi aynı mı olur DP kullansan bile? Genişletmek için tıkla... HDMI 180 hz destekliyor merak etmeyin kullanıyorum.
talha7 Femtopat Katılım 22 Kasım 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2024 #22 veneficus dedi: Bende senin gibi 75Hz'den 180Hz monitöre geçtim tabii ki çok ciddi bir fark oluyor oyunlarda falan aşırı fark ediyor 75Hz de çok geç geliyormuş her şey. Adam. Adamın parası 4300k monitöre yetmiş 6Klık monitör al diyorsunuz, garip. Genişletmek için tıkla... Ben isteyerek o monitörü aldım pivot olması benim icin asırı onemliydi ghosting oldugunu bile bile alfım ama olsa bile 75ten iyidir hacı
veneficus dedi: Bende senin gibi 75Hz'den 180Hz monitöre geçtim tabii ki çok ciddi bir fark oluyor oyunlarda falan aşırı fark ediyor 75Hz de çok geç geliyormuş her şey. Adam. Adamın parası 4300k monitöre yetmiş 6Klık monitör al diyorsunuz, garip. Genişletmek için tıkla... Ben isteyerek o monitörü aldım pivot olması benim icin asırı onemliydi ghosting oldugunu bile bile alfım ama olsa bile 75ten iyidir hacı