ardabbx Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 455 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2020 #11 İbrahim Özel dedi: PS4 için ekstradan para verip kablo almaya gerek yok. Standart kablosu yeterli olacaktır. Genişletmek için tıkla... ekstra para vermeyeceğim kutu içinden çıkan kablo İbrahim Özel dedi: PS4 için ekstradan para verip kablo almaya gerek yok. Standart kablosu yeterli olacaktır. Genişletmek için tıkla... pc için bahsetmiştim yanlış anlamışsınız
İbrahim Özel dedi: PS4 için ekstradan para verip kablo almaya gerek yok. Standart kablosu yeterli olacaktır. Genişletmek için tıkla... ekstra para vermeyeceğim kutu içinden çıkan kablo İbrahim Özel dedi: PS4 için ekstradan para verip kablo almaya gerek yok. Standart kablosu yeterli olacaktır. Genişletmek için tıkla... pc için bahsetmiştim yanlış anlamışsınız
İbrahim Özel Hectopat Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2020 #12 ardabbx dedi: Ekstra para vermeyeceğim kutu içinden çıkan kablo. Genişletmek için tıkla... Daha kaliteli kablo almanıza gerek yok diyorum hocam. Standart kutu içinden çıkan kablo yeterli olacaktır.
ardabbx dedi: Ekstra para vermeyeceğim kutu içinden çıkan kablo. Genişletmek için tıkla... Daha kaliteli kablo almanıza gerek yok diyorum hocam. Standart kutu içinden çıkan kablo yeterli olacaktır.
bilinçli pars Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mart 2019 Mesajlar 6.806 Makaleler 13 Çözümler 13 Yer Aydın Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: ECS H81H3-M7 İşlemci: Intel Core i7 4790 HDD: Western Digital WD10EZEX 1 TB 7200 RPM RAM: Crucial CT102446BA160B.C16FER 1x8GB DDR3 1600MHZ Kasa: Casper NSH.4790-8T75A-W (CD.VTI4790A) Hazır kasa. Ekran kartı: Galaxy GT730 PSU: Casper Fsp250-50hmn Monitör: AOC G2868PQU 28" 4K 3840×2160 1 MS 60 Hz TN panel UPS: Tunçmatik TSK5208 Mouse: Casper B309 Klavye: Casper K1500 Akım korumalı priz: Monster MPEXP100U Yazıcı: Epson L4160 Cinsiyet Erkek Meslek Espiri mühendisi 14 Ekim 2020 #13 DisplayPort standardında lisans ücreti istenmediği için fazla olması bir yana daha uygun fiyatlı olması gerekirdi. İlginç.
DisplayPort standardında lisans ücreti istenmediği için fazla olması bir yana daha uygun fiyatlı olması gerekirdi. İlginç.
İbrahim Özel Hectopat Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2020 #14 ardabbx dedi: Ekstra para vermeyeceğim kutu içinden çıkan kablo. PC için bahsetmiştim yanlış anlamışsınız . Genişletmek için tıkla... Pardon hocam . 75 Hz monitör için o kablo yeterli olur.
ardabbx dedi: Ekstra para vermeyeceğim kutu içinden çıkan kablo. PC için bahsetmiştim yanlış anlamışsınız . Genişletmek için tıkla... Pardon hocam . 75 Hz monitör için o kablo yeterli olur.
ardabbx Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 455 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2020 #15 İbrahim Özel dedi: Daha kaliteli kablo almanıza gerek yok diyorum hocam. Standart kutu içinden çıkan kablo yeterli olacaktır. Genişletmek için tıkla... Yani 75Hz monitöre HDMI yeterli olacak mıdır? Bu işlerden anlamıyorum kusura bakmayın size de iş çıkarıyorum.
İbrahim Özel dedi: Daha kaliteli kablo almanıza gerek yok diyorum hocam. Standart kutu içinden çıkan kablo yeterli olacaktır. Genişletmek için tıkla... Yani 75Hz monitöre HDMI yeterli olacak mıdır? Bu işlerden anlamıyorum kusura bakmayın size de iş çıkarıyorum.
İbrahim Özel Hectopat Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2020 #16 ardabbx dedi: Yani 75Hz monitöre HDMI yeterli olacak mıdır? Bu işlerden anlamıyorum kusura bakmayın size de iş çıkarıyorum. Genişletmek için tıkla... Evet hocam yeterli olacaktır.
ardabbx dedi: Yani 75Hz monitöre HDMI yeterli olacak mıdır? Bu işlerden anlamıyorum kusura bakmayın size de iş çıkarıyorum. Genişletmek için tıkla... Evet hocam yeterli olacaktır.