arcaozen Hectopat Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 419 Çözümler 4 30 Ağustos 2020 #1 Başlıktan da anlaşılacağı üzere 75Hz monitör için HDMI mi yoksa DP mi?
Taptic Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2016 Mesajlar 11.844 Makaleler 6 Çözümler 137 30 Ağustos 2020 #2 HDMI sürümü çok eski değilse 75 Hz'yi rahatça karşılar. Sizin tercihinize kalmış.
3 317678 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 3.377 Çözümler 29 30 Ağustos 2020 #3 Mümkünse DP. HDMI da iş görür. NVIDIA kartla FreeSync monitör kullanıyorsan kesinlikle DP.
Pıçakçı Beşir Centipat Katılım 23 Ağustos 2020 Mesajlar 198 Çözümler 1 30 Ağustos 2020 #4 Monitör kablosunda her zaman DP kullanmaya özen gösterin.
Erdinç 31 Megapat Katılım 6 Eylül 2015 Mesajlar 734 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2020 #5 Pıçakçı Beşir dedi: Monitör kablosunda her zaman DP kullanmaya özen gösterin. Genişletmek için tıkla... Nedeni nedir? Bilmediğimden soruyorum ben de DP kullanmaya özen gösteriyorum ama ben duyduklarımla hareket ediyorum nedenini bilmiyorum.
Pıçakçı Beşir dedi: Monitör kablosunda her zaman DP kullanmaya özen gösterin. Genişletmek için tıkla... Nedeni nedir? Bilmediğimden soruyorum ben de DP kullanmaya özen gösteriyorum ama ben duyduklarımla hareket ediyorum nedenini bilmiyorum.
Pıçakçı Beşir Centipat Katılım 23 Ağustos 2020 Mesajlar 198 Çözümler 1 30 Ağustos 2020 #6 Erdinç 31 dedi: Nedeni nedir? Bilmediğimden soruyorum ben de DP kullanmaya özen gösteriyorum ama ben duyduklarımla hareket ediyorum nedenini bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 6:11 'e gel. Volkan reis PC hakkında her şeyi bilir.
Erdinç 31 dedi: Nedeni nedir? Bilmediğimden soruyorum ben de DP kullanmaya özen gösteriyorum ama ben duyduklarımla hareket ediyorum nedenini bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 6:11 'e gel. Volkan reis PC hakkında her şeyi bilir.