75HZ bir monitör de 100-120 arası FPS almak ne gibi problemlere yol açar ve bu ortaya çıkan problemleri nasıl aşabiliriz yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
Yüksek hertzlerde nesnelerdeki ve farenizdeki akıcılığı, pürüssüzlüğü çok rahat hissedersiniz. 75 hertz sizin için multiplayer fps oyunlarında büyük bir handikap olur onun dışında bir problem çekmezsiniz.
Cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. Ekran yırtılması gibi bi problemle karşılaşmam değilmi. Çünkü benim bildiğim kadarıyla monitörün desteklediğim HZ den fazla FPS alınca ekran yırtılmaları oluşuyor diye biliyordum
Cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. Ekran yırtılması gibi bi problemle karşılaşmam değilmi. Çünkü benim bildiğim kadarıyla monitörün desteklediğim HZ den fazla FPS alınca ekran yırtılmaları oluşuyor diye biliyordum
Ekranda yırtılmalara sebep olur bildiğim kadarıyla. Zararı yok denemez kısaca. Aldığınız görüntüde yırtılmalar ile rahatsız edici ama saniye bile sürmeyen anlar yaşayabilirsiniz diye biliyorum.
Bir problem olmaz diye söyleyince diğer arkadaşlar şüphe ettim ama kendi bildiğimden.