Spontune Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2016 Mesajlar 3.192 Makaleler 13 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2016 #11 Yanlış Bilgilendirme Monitöre overclock ne? İlk defa duyuyorum . Böyle bir şey yok dostum kafanızdan element uydurmayın
S SamiD Hectopat Katılım 4 Nisan 2016 Mesajlar 214 9 Mayıs 2016 #12 Gerçekten o ne demek ben de anlamadım.
Yusuf Ensar Ertan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Kasım 2014 Mesajlar 3.513 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Çizgi Film - Animasyon 9 Mayıs 2016 #13 Monitörlere overclock yapılabilir. Pek sağlıklı bir yöntem değil. İşlemciye OC yapmakla aynı değil. Böyle bir şey duymadıysanız önce araştırın, olmadığından emin olun. Ondan sonra raporlayın, "böyle bir şey yok" deyin.
Monitörlere overclock yapılabilir. Pek sağlıklı bir yöntem değil. İşlemciye OC yapmakla aynı değil. Böyle bir şey duymadıysanız önce araştırın, olmadığından emin olun. Ondan sonra raporlayın, "böyle bir şey yok" deyin.
muhammed barlas Hectopat Katılım 2 Kasım 2015 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2016 #14 60hz monitörü 75hz yapabilirsin tabi monitörünüz destekliyorsa mümkün.
Erdinç 31 Megapat Katılım 6 Eylül 2015 Mesajlar 734 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2016 #15 Mesela ben 7 senelik monitörüme yaptı (nvidia denetim masasından kolayca yapılabiliyor) daha da kasmaya başladı sonradan geri aldım.
Mesela ben 7 senelik monitörüme yaptı (nvidia denetim masasından kolayca yapılabiliyor) daha da kasmaya başladı sonradan geri aldım.