E erdiege01 Femtopat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2021 #1 75Hz monitör için hangi sürüm Display Port kablo olur? İnternet ortamında hep 144 Hz için DP kablolar var. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
75Hz monitör için hangi sürüm Display Port kablo olur? İnternet ortamında hep 144 Hz için DP kablolar var. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
French ArKaDaTa Hectopat Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 944 Çözümler 1 10 Mayıs 2021 #2 erdiege01 dedi: 75Hz monitör için hangi sürüm Display Port kablo olur? İnternet ortamında hep 144 Hz için DP kablolar var. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Fark etmiyor dostum en düşük sürümde de 75 Hz var zaten.
erdiege01 dedi: 75Hz monitör için hangi sürüm Display Port kablo olur? İnternet ortamında hep 144 Hz için DP kablolar var. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Fark etmiyor dostum en düşük sürümde de 75 Hz var zaten.
Efe10 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 4.145 Makaleler 2 Çözümler 40 Yer Salihli/Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2021 #3 Herhangi bir DisplayPort sürümünü kullanabilirsiniz. En düşük sürümde dahi 75Hz desteği var, merak etmeyin.
Herhangi bir DisplayPort sürümünü kullanabilirsiniz. En düşük sürümde dahi 75Hz desteği var, merak etmeyin.
Zurich Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2018 Mesajlar 1.916 Çözümler 7 10 Mayıs 2021 #4 Sorun olmaz hocam.
E erdiege01 Femtopat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2021 #5 French ArKaDaTa dedi: Fark etmiyor dostum en düşük sürümde de 75 Hz var zaten. Genişletmek için tıkla... sertifikalı veya sertifikasız almak fark eder mi ? Efe10 dedi: Herhangi bir DisplayPort sürümünü kullanabilirsiniz. En düşük sürümde dahi 75Hz desteği var, merak etmeyin. Genişletmek için tıkla... sertifikalı veya sertifikasız almak fark eder mi ? Son düzenleme: 10 Mayıs 2021
French ArKaDaTa dedi: Fark etmiyor dostum en düşük sürümde de 75 Hz var zaten. Genişletmek için tıkla... sertifikalı veya sertifikasız almak fark eder mi ? Efe10 dedi: Herhangi bir DisplayPort sürümünü kullanabilirsiniz. En düşük sürümde dahi 75Hz desteği var, merak etmeyin. Genişletmek için tıkla... sertifikalı veya sertifikasız almak fark eder mi ?