pcustası21a Centipat Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 793 Çözümler 3 16 Eylül 2020 #1 Arkadaslar bu videoda anlatildigi gibi ayni sekilde yorumlari okudum 60 hz den 100 hz uzerine cikabilenler var. Sizce ben yapsam sıkıntı yaşarmıyım? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Arkadaslar bu videoda anlatildigi gibi ayni sekilde yorumlari okudum 60 hz den 100 hz uzerine cikabilenler var. Sizce ben yapsam sıkıntı yaşarmıyım? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ma'at Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 7.087 Makaleler 8 Çözümler 297 16 Eylül 2020 #2 Denemeden nereye kadar çıkacağı bilinemez. Benimki 144'den 145'e çıkamıyor mesela.
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 16 Eylül 2020 #3 Denemek lazım da, ben o kadar çıkacağını düşünmüyorum. Ayrıca risk tamamen size ait. Kısa veya uzun vadede sıkıntı çıkartabilir.
Denemek lazım da, ben o kadar çıkacağını düşünmüyorum. Ayrıca risk tamamen size ait. Kısa veya uzun vadede sıkıntı çıkartabilir.
pcustası21a Centipat Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 793 Çözümler 3 16 Eylül 2020 #4 Ma'at dedi: Denemeden nereye kadar çıkacağı bilinemez. Benimki 144'den 145'e çıkamıyor mesela. Genişletmek için tıkla... Ben sadece bazilarda ekranda kaymalar hatta ayari kaydedince ekran gidiyormuş diye duydum biraz korkuyorum
Ma'at dedi: Denemeden nereye kadar çıkacağı bilinemez. Benimki 144'den 145'e çıkamıyor mesela. Genişletmek için tıkla... Ben sadece bazilarda ekranda kaymalar hatta ayari kaydedince ekran gidiyormuş diye duydum biraz korkuyorum
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 16 Eylül 2020 #5 Monitörün fabrikadan süper düper kaliteli çıkmadıysa o kadar frekans arttıramazsın. Belli monitörlere overclock yapabilirsin. O da belli düzeye kadar ve risklidir. Önermiyorum. Video çöp, clickbait.
Monitörün fabrikadan süper düper kaliteli çıkmadıysa o kadar frekans arttıramazsın. Belli monitörlere overclock yapabilirsin. O da belli düzeye kadar ve risklidir. Önermiyorum. Video çöp, clickbait.
Pavel Ulmanovic Dadaşev Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ekim 2019 Mesajlar 1.160 Çözümler 5 16 Eylül 2020 #6 İstediğiniz değer çok yüksek. 75'den 85 yapabilirsiniz belki.
AloneMan02 Kilopat Katılım 12 Ocak 2018 Mesajlar 250 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gıda Mühendisi 16 Eylül 2020 #7 pcustası21a dedi: Ben sadece bazilarda ekranda kaymalar hatta ayari kaydedince ekran gidiyormuş diye duydum biraz korkuyorum Genişletmek için tıkla... Ben arttırmaya çalışınca monitör izin vermiyor demek ki riski var tabi onun da çözümü vardır ama denemek istemem.
pcustası21a dedi: Ben sadece bazilarda ekranda kaymalar hatta ayari kaydedince ekran gidiyormuş diye duydum biraz korkuyorum Genişletmek için tıkla... Ben arttırmaya çalışınca monitör izin vermiyor demek ki riski var tabi onun da çözümü vardır ama denemek istemem.
pcustası21a Centipat Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 793 Çözümler 3 16 Eylül 2020 #8 Samotne Ciasteczka dedi: Monitörün fabrikadan süper düper kaliteli çıkmadıysa o kadar frekans arttıramazsın. Belli monitörlere overclock yapabilirsin. O da belli düzeye kadar ve risklidir. Önermiyorum. Video çöp, clickbait. Genişletmek için tıkla... Bu arada Monitörüm Asus VP228QG 75Hz 1ms
Samotne Ciasteczka dedi: Monitörün fabrikadan süper düper kaliteli çıkmadıysa o kadar frekans arttıramazsın. Belli monitörlere overclock yapabilirsin. O da belli düzeye kadar ve risklidir. Önermiyorum. Video çöp, clickbait. Genişletmek için tıkla... Bu arada Monitörüm Asus VP228QG 75Hz 1ms
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 16 Eylül 2020 #9 pcustası21a dedi: Bu arada Monitörüm Asus VP228QG 75Hz 1ms Genişletmek için tıkla... Hani belki belki 80 Hz yaparsın. O kadar. Tahmini. Önermem. Kaş yaparken göz çıkartabilirsin.
pcustası21a dedi: Bu arada Monitörüm Asus VP228QG 75Hz 1ms Genişletmek için tıkla... Hani belki belki 80 Hz yaparsın. O kadar. Tahmini. Önermem. Kaş yaparken göz çıkartabilirsin.
Edımm Centipat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 84 Çözümler 1 16 Eylül 2020 #10 Yapta monitör denen bir şey kalmasın ortada sen ona bakarsın o sana bakar artık .