robdocc1 Decapat Katılım 19 Temmuz 2023 Mesajlar 347 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2023 #1 Merhaba. 60Hz'yi overclock ile 72'ye çıkardım. Hiçbir sorun oluşmadı. Fakat 75 veya daha üstü yapınca ekranın sağında bir grilik oluşuyor gri şey yanıp sönüyor bende anlamadım. O nedir? Tek o sıkıntısı var yoksa 90Hz'ye bile çıkacak.
Merhaba. 60Hz'yi overclock ile 72'ye çıkardım. Hiçbir sorun oluşmadı. Fakat 75 veya daha üstü yapınca ekranın sağında bir grilik oluşuyor gri şey yanıp sönüyor bende anlamadım. O nedir? Tek o sıkıntısı var yoksa 90Hz'ye bile çıkacak.
KS KS robdocc1 Decapat Katılım 19 Temmuz 2023 Mesajlar 347 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2023 #11 ahmet can balcı dedi: Televizyonu OC yapmaya mı çalışıyorsunuz hocam? Genişletmek için tıkla... Yok hocam ne televizyonu laptop demek istedim. Artı 0 Eksi
ahmet can balcı dedi: Televizyonu OC yapmaya mı çalışıyorsunuz hocam? Genişletmek için tıkla... Yok hocam ne televizyonu laptop demek istedim.
K k4moncik Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.410 Çözümler 11 19 Ağustos 2023 #12 robdocc1 dedi: Yok hocam ne televizyonu laptop demek istedim. Genişletmek için tıkla... Laptopsa hiç bulaşma. Artı 0 Eksi
robdocc1 dedi: Yok hocam ne televizyonu laptop demek istedim. Genişletmek için tıkla... Laptopsa hiç bulaşma.
KS KS robdocc1 Decapat Katılım 19 Temmuz 2023 Mesajlar 347 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2023 #13 E k4moncik dedi: Laptopsa hiç bulaşma. Genişletmek için tıkla... Eski haline çevirdim yaptığım çözünürlükleri sildim 60 ve 40 var şu an. Sadece neden grilik çıktığını merak ettiğimden yazmıştım. Artı 0 Eksi
E k4moncik dedi: Laptopsa hiç bulaşma. Genişletmek için tıkla... Eski haline çevirdim yaptığım çözünürlükleri sildim 60 ve 40 var şu an. Sadece neden grilik çıktığını merak ettiğimden yazmıştım.