Ben de sizin gibi F tuşları gereksinimi duyduğum için %75 klavye almak istiyordum ancak bu bütçedeki modellerin pek kaliteli olmadığı kanısına vardım. Yoksa şöyle bi şey almak istiyordum:
Forumda çok fazla övüldüğü için F tuşlarından ve hotswap özelliğinden feragat edip Dierya tercih ettim, bu markanın switchleri daha kaliteli olduğu söyleniyor:
Ben de sizin gibi F tuşları gereksinimi duyduğum için %75 klavye almak istiyordum ancak bu bütçedeki modellerin pek kaliteli olmadığı kanısına vardım. Yoksa şöyle bir şey almak istiyordum:
Forumda çok fazla övüldüğü için F tuşlarından ve hotswap özelliğinden feragat edip Dierya tercih ettim, bu markanın Switch'leri daha kaliteli olduğu söyleniyor:
Daha önce denemedim. Şu anki klavyemde F tuşlarını ve numpad tuşlarını fazlasıyla kullanıyorum aslında ama çok alan kaplamasından da şikayetçiyim. Bakalım, 2 haftaya gelir herhalde. Mesela ben oyunlarda Türkçe klavyenin avantajı olan Z tuşunun solunda "<" tuşunu bile çok kullanan biriyim. ENG klavyelerde yok mesela bu tuş. Eksikliğini arayacak gibiyim :d Tam boyutta ENG klavyeye de sahibim ve bu tuş yok mesela ve o kklavyeyi kullanırken eksikliğini hissediyordum. Oyunlarda çok kullandığım bi komut varsa o tuşa atardım hep WASD tuşlarına çok yakın olduğu için. Artık Z tuşuna atayıp, diğer tuşlardaki komutları da bir sıra sağa kaydırırım diye düşünüyorum.
İlk başlarda gerçekten çok garip geliyor. Ancak 1 hafta sonunda insanın eli alışıyor. Daha sonrasında büyük klavye kullanmak eziyet oluyor hatta. Bir ara bırakıp %100 klavyeye geçmeyi denedim ancak başarılı olamadım. Kararınızı buna göre verin derim.