%75'lik klayve önerisi

RobloxOynayan31

Picopat
Daha fazla  
F harfleri olsun.
Mavi Switch olsun.
Beyaz varsa olsun ya da siyah da olur.
Bütçem = 750TL

Ben de sizin gibi F tuşları gereksinimi duyduğum için %75 klavye almak istiyordum ancak bu bütçedeki modellerin pek kaliteli olmadığı kanısına vardım. Yoksa şöyle bi şey almak istiyordum:

Forumda çok fazla övüldüğü için F tuşlarından ve hotswap özelliğinden feragat edip Dierya tercih ettim, bu markanın switchleri daha kaliteli olduğu söyleniyor:

60'lik klayve kullanmak zor mu?

Daha önce denemedim. Şu anki klavyemde F tuşlarını ve numpad tuşlarını fazlasıyla kullanıyorum aslında ama çok alan kaplamasından da şikayetçiyim. Bakalım, 2 haftaya gelir herhalde. Mesela ben oyunlarda Türkçe klavyenin avantajı olan Z tuşunun solunda "<" tuşunu bile çok kullanan biriyim. ENG klavyelerde yok mesela bu tuş. Eksikliğini arayacak gibiyim :d Tam boyutta ENG klavyeye de sahibim ve bu tuş yok mesela ve o kklavyeyi kullanırken eksikliğini hissediyordum. Oyunlarda çok kullandığım bi komut varsa o tuşa atardım hep WASD tuşlarına çok yakın olduğu için. Artık Z tuşuna atayıp, diğer tuşlardaki komutları da bir sıra sağa kaydırırım diye düşünüyorum.

İlk başlarda gerçekten çok garip geliyor. Ancak 1 hafta sonunda insanın eli alışıyor. Daha sonrasında büyük klavye kullanmak eziyet oluyor hatta. Bir ara bırakıp %100 klavyeye geçmeyi denedim ancak başarılı olamadım. Kararınızı buna göre verin derim.

Dierya ×tmkb T68SE vs DK61SE.
Hangisi daha iyi hangisi alinir
Hangisi beni kac sene götürür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…