SerenadeFürNadia Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 1.040 Çözümler 2 19 Ekim 2019 #1 75Mbps indirme, 4Mbps yükleme hızım var. Twitch yayını izlerken maksimum 6000Kbps yürütme hızı oluyor. Neden bu şekilde? İSS ile mi alakalı? Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test Use Speedtest on all your devices with our free desktop and mobile apps. www.speedtest.net
75Mbps indirme, 4Mbps yükleme hızım var. Twitch yayını izlerken maksimum 6000Kbps yürütme hızı oluyor. Neden bu şekilde? İSS ile mi alakalı? Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test Use Speedtest on all your devices with our free desktop and mobile apps. www.speedtest.net
saY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2019 Mesajlar 1.668 Çözümler 5 19 Ekim 2019 #2 SerenadeFürNadia dedi: 75Mbps indirme, 4Mbps yükleme hızım var. Twitch yayını izlerken maksimum 6000Kbps yürütme hızı oluyor. Neden bu şekilde? İSS ile mi alakalı? Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test Use Speedtest on all your devices with our free desktop and mobile apps. www.speedtest.net Genişletmek için tıkla... Twitch yayıncıları maksimum 6000Kbps ile yükleme yaptığı için sen de öyle izliyorsun.
SerenadeFürNadia dedi: 75Mbps indirme, 4Mbps yükleme hızım var. Twitch yayını izlerken maksimum 6000Kbps yürütme hızı oluyor. Neden bu şekilde? İSS ile mi alakalı? Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test Use Speedtest on all your devices with our free desktop and mobile apps. www.speedtest.net Genişletmek için tıkla... Twitch yayıncıları maksimum 6000Kbps ile yükleme yaptığı için sen de öyle izliyorsun.
SerenadeFürNadia Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 1.040 Çözümler 2 19 Ekim 2019 #3 saY dedi: Twitch yayıncıları maksimum 6000Kbps ile yükleme yaptığı için sen de öyle izliyorsun. Genişletmek için tıkla... Ama bazen donmalar yaşıyorum, arabellek ile ilgili bir sorun oluyor sanırım. Bunu nasıl engellerim?
saY dedi: Twitch yayıncıları maksimum 6000Kbps ile yükleme yaptığı için sen de öyle izliyorsun. Genişletmek için tıkla... Ama bazen donmalar yaşıyorum, arabellek ile ilgili bir sorun oluyor sanırım. Bunu nasıl engellerim?
mantion Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2018 Mesajlar 2.116 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2019 #4 Twitch yayıncıları 75.000 bitrate vermiyor çünkü?
saY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2019 Mesajlar 1.668 Çözümler 5 19 Ekim 2019 #5 SerenadeFürNadia dedi: Ama bazen donmalar yaşıyorum, arabellek ile ilgili bir sorun oluyor sanırım. Bunu nasıl engellerim? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum 60Mbps downloadım olmasına rağmen ben de yaşıyorum bazen. YouTube'da 8K video açsam bile donmuyor. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ekim 2019
SerenadeFürNadia dedi: Ama bazen donmalar yaşıyorum, arabellek ile ilgili bir sorun oluyor sanırım. Bunu nasıl engellerim? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum 60Mbps downloadım olmasına rağmen ben de yaşıyorum bazen. YouTube'da 8K video açsam bile donmuyor.
SerenadeFürNadia Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 1.040 Çözümler 2 20 Ekim 2019 #6 mantion dedi: Twitch yayıncıları 75.000 bitrate vermiyor çünkü? Genişletmek için tıkla... Önceki mesajımı okudunuz mu?
mantion dedi: Twitch yayıncıları 75.000 bitrate vermiyor çünkü? Genişletmek için tıkla... Önceki mesajımı okudunuz mu?
mantion Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2018 Mesajlar 2.116 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2019 #7 SerenadeFürNadia dedi: Önceki mesajımı okudunuz mu? Genişletmek için tıkla... Farklı tarayıcıdan dene.
SerenadeFürNadia dedi: Önceki mesajımı okudunuz mu? Genişletmek için tıkla... Farklı tarayıcıdan dene.