Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.995 Çözümler 552 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2024 #11 Müşteri temsilcisi yanlış biliyor olabilir ayda 3 kez paket değişikliği yapılabiliyor diye biliyorum.
Müşteri temsilcisi yanlış biliyor olabilir ayda 3 kez paket değişikliği yapılabiliyor diye biliyorum.
Z #Zavira2 Kilopat Katılım 18 Nisan 2017 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2024 #12 Einstein dedi: Müşteri temsilcisi yanlış biliyor olabilir ayda 3 kez paket değişikliği yapılabiliyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... millenicom
Einstein dedi: Müşteri temsilcisi yanlış biliyor olabilir ayda 3 kez paket değişikliği yapılabiliyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... millenicom
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.995 Çözümler 552 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2024 #13 Uğraşmamak için öyle demiştir hocam memnun musun Millenicom'dan bu arada hızla ilgili bir sorunun falan var mı nerede yaşıyorsun.
Uğraşmamak için öyle demiştir hocam memnun musun Millenicom'dan bu arada hızla ilgili bir sorunun falan var mı nerede yaşıyorsun.
Z #Zavira2 Kilopat Katılım 18 Nisan 2017 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2024 #14 Einstein dedi: Uğraşmamak için öyle demiştir hocam memnun musun Millenicom'dan bu arada hızla ilgili bir sorunun falan var mı nerede yaşıyorsun. Genişletmek için tıkla... İst. Silivri. Millenicom dan fiyat nedeniyle çıkıp gibirnete gireceğim bu ay. Çok memnundum ama ayrılık vakti. 160 TL'den 380 TL'ye çıkardılar fiyatı. 240 TL fiyatı olan gibire geçeceğim.
Einstein dedi: Uğraşmamak için öyle demiştir hocam memnun musun Millenicom'dan bu arada hızla ilgili bir sorunun falan var mı nerede yaşıyorsun. Genişletmek için tıkla... İst. Silivri. Millenicom dan fiyat nedeniyle çıkıp gibirnete gireceğim bu ay. Çok memnundum ama ayrılık vakti. 160 TL'den 380 TL'ye çıkardılar fiyatı. 240 TL fiyatı olan gibire geçeceğim.