U uıop Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 1.190 Çözümler 5 15 Ağustos 2024 #11 Anumusss dedi: Bende 240'dan 280Hz'ye gecerken ufak bir fark hısstemıstım. Sakın VA panel alma Genişletmek için tıkla... Tamamdır sağ olun 100 IPS tercih edeceğim
Anumusss dedi: Bende 240'dan 280Hz'ye gecerken ufak bir fark hısstemıstım. Sakın VA panel alma Genişletmek için tıkla... Tamamdır sağ olun 100 IPS tercih edeceğim
takımelbiselimaymun Centipat Katılım 19 Temmuz 2024 Mesajlar 992 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2024 #12 uıop dedi: Tamamdır sağ olun 100 IPS tercih edeceğim Genişletmek için tıkla... oyun için ben va ekran tercih ediyorum ama ips olanıda alabilirsin MSİ nin ips monitörleri var 3k ya alabilirsin wiew alacağına
uıop dedi: Tamamdır sağ olun 100 IPS tercih edeceğim Genişletmek için tıkla... oyun için ben va ekran tercih ediyorum ama ips olanıda alabilirsin MSİ nin ips monitörleri var 3k ya alabilirsin wiew alacağına
U uıop Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 1.190 Çözümler 5 15 Ağustos 2024 #13 takımelbiselimaymun dedi: Oyun için ben VA ekran tercih ediyorum ama IPS olanıda alabilirsin MSI'nin IPS monitörleri var 3K ya alabilirsin wiew alacağına. Genişletmek için tıkla... View in neyi varki bende 3K olsa zaten 3200'e ASUS 144 alırım view 2.5'a geliyor.
takımelbiselimaymun dedi: Oyun için ben VA ekran tercih ediyorum ama IPS olanıda alabilirsin MSI'nin IPS monitörleri var 3K ya alabilirsin wiew alacağına. Genişletmek için tıkla... View in neyi varki bende 3K olsa zaten 3200'e ASUS 144 alırım view 2.5'a geliyor.
Anumusss Hectopat Katılım 17 Ocak 2023 Mesajlar 1.172 Makaleler 1 Çözümler 2 15 Ağustos 2024 #14 takımelbiselimaymun dedi: oyun için ben va ekran tercih ediyorum ama ips olanıda alabilirsin MSİ nin ips monitörleri var 3k ya alabilirsin wiew alacağına Genişletmek için tıkla... va panellerde ghostıng sorunu olur buda fps oyunlarında ınsanın gozunu yorar ayrıyetten ıps panel renklerı cok kalıtelı. birde sız neden takdınız msıya vıevsonıc cok kalıtelı bır markadır
takımelbiselimaymun dedi: oyun için ben va ekran tercih ediyorum ama ips olanıda alabilirsin MSİ nin ips monitörleri var 3k ya alabilirsin wiew alacağına Genişletmek için tıkla... va panellerde ghostıng sorunu olur buda fps oyunlarında ınsanın gozunu yorar ayrıyetten ıps panel renklerı cok kalıtelı. birde sız neden takdınız msıya vıevsonıc cok kalıtelı bır markadır