7600 için 5 bin TL'ye sıvı soğutma önerisi

türk gamer

Hectopat
Daha fazla  
PC daha 2 aylık ama bu sıcaklarda 85 dereceleri nadiren de olsa görmeye başladı.
Aklımda bunu almak var.
Bende bunun 120mm olanı var dediğim.

Sıcak havalarda 70'in üstüne çıkmasın yeter.

Kasamda üst panel Max240mm ön panel Max360mm destekliyor önce 120mmlik 3 fan var eğer 360mm alıp öne takarsam 1 fan artacak bu konularda pek bilgim yok takabilir miyim bilmiyorum.

Bütçem eğer 240mm ise en fazla 3K eğer 360 mm ise 4-5k arası.

DeepCool CC560 F/P650 bu kasayı kullanıyorum hava soğutma 7600'ü soğutabilir mi bu sıcaklarda 70'i geçmeden tutabilir mi?

DeepCool CC560 F/P650 bu kasayı kullanıyorum hava soğutma 7600'ü soğutabilir mi bu sıcaklarda 70'i geçmeden tutabilir mi?
Neden soğutamasın ki?
Kasaniz gayet genis ve guzel.
Öneririm. Neden 70 hocam? Illa 70 diye bir kaide yok.
Ornegin 50 derece ile 60 derecede calismasi arasinda ömür kısması vs. olarak hiçbir fark yok. 60 dereceden 10 derece daha soguk olunca daha uzun omurlu olmuyor yani. Tabii her sicaklik icin boyle degil.

Neden soğutamasın ki?
Kasaniz gayet genis ve guzel.
Öneririm. Neden 70 hocam?

70'in altında olması en ideali diye biliyorum yanlış biliyorsam söyleyebilirsiniz.

70'in altında olması en ideali diye biliyorum yanlış biliyorsam söyleyebilirsiniz.
Yok hocam. Ezbere bir bilgi zaten o. Yanlis ve her islemci icinde gecerli degil. Islemciniz için 95 derece ve alti omrunu azaltmadan calisacaktir. Zaten Phantom ile frekans kisacak dereceyi birak yakinindan gecmez. 70 civarı olur oyunlarda. Full yükte belki 80 görebilir. Normal yani.

Yok hocam. Ezbere bir bilgi zaten o. Yanlış ve her islemci icinde gecerli degil. Islemciniz için 95 derece ve alti omrunu azaltmadan calisacaktir. Zaten Phantom ile frekans kisacak dereceye bile gelmez. 70 civarı olur oyunlarda. Full yükte belki 80 görebilir. Normal yani.

Peki sizin dediğiniz soğutucuyu alsam katkısı ne kadar olur en azından 80'i görmeden çalışır mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı