7600 TL monitör dahil PC önerisi

ugureryavuz

Decipat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba yeni bir PC alacağım. Bütçem monitör dahil 7600 TL sizce bu sistem nasıl?
Bunu beğenmezseniz toplam monitör dahil 7600 TL'lik sistem önerir misiniz?

Şimdi böyle rakamlarla hiç uğraşmadım için bilemiyorum önermekte zorluk çekiyorum ama senin seçtiğin gayet iyi tek beğenmedim yanı AMD olması.

Şimdi burada boş konuşmayalım Intel kadar kaliteli değil.

Sizi Intel ile baş başa bırakıyoruz ve üzülüyoruz AMD olmasa sen Intel kullansaydın Intel daha 10. nesili çıkarmamıştı ve fiyatları şimdikinden daha yüksekti AMD olmasa Intel neden 10. nesil çıkarsın AMD hikayesini dinleseydiniz AMD ne zorluklarla buralara geldiğini anlardınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.

Sizi Intel ile baş başa bırakıyoruz ve üzülüyoruz AMD olmasa sen Intel kullansaydın Intel daha 10. nesili çıkarmamıştı ve fiyatları şimdikinden daha yüksekti AMD olmasa Intel neden 10. nesil çıkarsın AMD hikayesini dinleseydiniz AMD ne zorluklarla buralara geldiğini anlardınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.

Hocam banane hikayesinden ondan bundan 2 markada benim değil ben diyorum ki kaliteli olan İntel.

Hocam banane hikayesinden ondan bundan 2 markada benim değil ben diyorum ki kaliteli olan Intel.

Yazım yanlışı mesaj alıntıladığım için banlandım şimdi geldim, dostum bak kalite değişir şu an AMD o sektörün zirvesinde Intel'e kalitesiz demiyorum ama F/P ve kalite olarak AMD daha önde.

Yazım yanlışı mesaj alıntıladığım için banlandım şimdi geldim, dostum bak kalite değişir şu an AMD o sektörün zirvesinde Intel'e kalitesiz demiyorum ama F/P ve kalite olarak AMD daha önde.

Hocam bende 2 markanın sahibi değilim :D O an hangisi işime gelirse onu kullanırım.Eğer o anlık bütçem yoksa AMD den başka alabilecek bir şeyim yok zaten.2 markada iyidir ben sadece İntelin 1 tık iyi olduğunu düşünüyorum.Sen bunu düşmanlığa kadar getirdin maalesef.Sadece bilgisayarın amd olmasını sevmedim.Çünkü o bütçeye göre İntel alması bence daha doğru olurdu.

Hocam bende 2 markanın sahibi değilim :D o an hangisi işime gelirse onu kullanırım. Eğer o anlık bütçem yoksa AMD'den başka alabilecek bir şeyim yok zaten. 2 markada iyidir ben sadece Intel'in 1 tık iyi olduğunu düşünüyorum. Sen bunu düşmanlığa kadar getirdin maalesef. Sadece bilgisayarın AMD olmasını sevmedim. Çünkü o bütçeye göre Intel alması bence daha doğru olurdu.

Hocam dünya genelinde yabancı markalarda bile 2000$'lık sistemlerde AMD kullanılıyor Intel kullanmıyorlar sence bu adamların bildikleri yok mu? Dünyanın en büyük yayıncıları Ryzen Threadripper kullanıyor neden Intel kullanmıyor?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı