Çok teşekkürler hocam. 57 TL küçük gibi bir meblağ fakat normal bütçemi 200 TL aştım zaten. Umarım 50 TL daha aşabilir ve bunları alabilirim.
Bütçeni sadece 57 TL aşıyor
Umarım istediğin gibi olur.
270R yeterli olmaz mı? Daha ucuz olduğu için söylüyorum. Gerçi aralarında fiyat farkı yokmuş. Bir de 275R'ın yanı full cam.

Palit'i tavsiye ederim ben ama kötü değildir. EVGA gibi tasarımı olmasada soğutması iyidir 50 derece sabit kart.

Palit'i tavsiye ederim ben ama kötü değildir. EVGA gibi tasarımı olmasada soğutması iyidir 50 derece sabit kart.
Palit'in iyi olduğuna şüphe yok zaten. Evga'ya karşı hep bir sevgi beslemişimdir nedense. Fırsatını bulmuşken de almak çok istiyorum.

@YaRTXoh
Ya görünüşü hoşta EVGA'nın ben olsam onu alırdım ama 400 TL fark var bence 16 GB RAM yapmak daha mantıklı.
Daha mantıklı evet fakat gerçekten bu ürünü almak çok istiyorum. 8gb RAM takviyesini büyük ihtimal 4 veya 5 ay sonra yaparım. AAA oyunlar nadiren oynadığım için bu sürede 8gb RAM'in yeteceğini düşünüyorum.

@YaRTXoh
Demek ki neymiş bir markaya aşık olmayacaksın yoksa çok para verirsin
Cidden hocam. Kendimi 5 yaşımdaki Ülker çikolata yerine Nestle çikolata almak isteyen halim gibi hissediyorum. Tek fark 1 TL yerine 300 TL daha fazla vereceğim hahaha
@Elyr'ın verdiği kartı al veya en ucuz Gigabyte GTX1070 8GB WindForce OC Ekran Kartı bunu alıp rami 16 yap
Hocam güzel yorumunuz için teşekkür ederim. Fakat dediğim gibi RAM'i 4-5 ay sonra alacağım.

Bence beklemelisin RTX 2070. Nedeni ise Rtx kullanırsın ve artı olarak birde en az performans kayıplı kenar yumuşatma. Tabi yeni nesil olması da cabası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…