7600 TL'ye i3 8100 + GTX 1660 Super sistem alınır mı?

ahmethasim

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar 2. el bir sistem buldum 7600 TL'ye sizce bu fiyata alınır mı? Almadan önce hangi testleri nasıl yapmalıyım anlatır mısınız? İlk defa 2. el bir sistem alıyorum.
Fury 16 GB RAM + B350 anakart 128 GB SSD ve 500 GB HDD sistemdeki diğer parçalar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu fiyat bandında RX 580'li sistemler rahat bulunur. Bence bir daha düşünün.

Bu fiyat bandında RX 580'li sistemler rahat bulunur. Bence bir daha düşünün.
Cevabınız için teşekkür ederim. Hiç bilmiyorum piyasayı 17 bin civarı şöyle link sistem almak istiyorum ama bunlar da sıfır olduğu için pahalı geliyor.

İyi de 1660 Super zaten RX 580'den güçlü.

Piyasaya göre iyi duruyor. Arkadaşlar da baksınlar.

Diğer özelliklerine göre değişir. Sistem bilgilerini daha detaylı yazar mısınız?
Ekran kartı için FurMark testi sonucu ve GPU-Z ekran görüntüsü, bellekler için Memtest, diskler için Smart verileri(sağlık durumu) ve kötü sektör testi yapabilirsin. Anakartın giriş çıkışlarını kendin test etmen gerekecek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Diğer özelliklerine göre değişir. Sistem bilgilerini daha detaylı yazar mısınız?
Satın alacağım kişi bilmiyor benim de görme şansım yok dolap üzerinden sipariş edeceğim, o yüzden burada sizlere danışmak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…