7600 ve 7600X için soğutma önerisi

İnternetteki testlere gore cok bir eksisi yok noctuanin isi borulari fanlardan daha cok is yapiyor ama dedigim gibi cok yuksek ve buyuk bir sogutucu benim kasaya rahat oluyor ama 180mm sogutma destegi var benim kasada 165 sizdeki tam sinir
Kasanız nedir peki ?

Attığım linkteki soğutucu değil mi sizinki ile aynı ?
Tek fanlı modeli s model bu benim dedigim 2 fanli onun satisi kalmamis ondan 4 binlere falan satiyorlar yorumlara gore buda isinizi gorur ama birde suan sogutma olarak ne kullaniyorsunuz kac dereceleri goruryorsunuz oyunlarda ?

Tek fanlı modeli s model bu benim dedigim 2 fanli onun satisi kalmamis ondan 4 binlere falan satiyorlar yorumlara gore buda isinizi gorur ama birde suan sogutma olarak ne kullaniyorsunuz kac dereceleri goruryorsunuz oyunlarda ?
Ben daha kurmadım pcyi soğutucu alınca kurcam

PPT limit ve Curve Optimizer ayarları bende de mevcut cb R23 testinde stokla aynı puanı alıyorum verdiğiniz örnek yanlış. Ne kadar güç o kadar ısı ne kadar ısı o kadar düşük elektrik iletimi belli bir yerden sonra kazanımlar çok minimal 20 derece arttırıp %1 belli belirsiz performans kazanmak mantıklı gelmiyorsa yapmayın, eğer konu hakkında tecrübeniz yoksa yorum yapmanız doğru değil.

Ben daha kurmadım pcyi soğutucu alınca kurcam
Bir problem yasmassin bu sogutucularla hocam o islemciyle okadar kafaya takma
Ben yasadim 13600kf de intele yazdim intel sogutucu degil islemci sorunlu dedi geri iade aldilar islemciyi simdi problemsiz bu noctua d15 sogutamayacagi islemci suan yok 13900k yı bile bir iki voltage ayariyla sogutan bir hava sogutma

Öyleyse yorum yapmam doğru. Bütün işlemciler farklıdır, sende olan şey bende olmayabilir. PBO ayarları veyahut diğer limitler, yük çeşitine göre değişiklik gösterebilir. Yük altında hata vermeyen bir ayar yük olmadığı zamanlarda hata verebilir. Sizin anlayacağınız dil ile anlatmam gerekir ise CS:GO'da hata almazken, cyperpank veya AutoCAD uygulamalarında belki alabilirsiniz. Buna nazaran CS:GO'da yaptığınız değişiklikler olumlu yönde artış sağlarken diğer algoritma ile çalışan işlemler için olumlu olmayabilir. Bu yüzden ppt tdc edc, PBO, llc ayarları birbiri ile bağlantılıdır.

Ek bilgi olarak ne kadar güç o kadar ısı, ne kadar ısı o kadar elektrik iletimi gibi bir şey tamamen yanlıştır. Eğer konu hakkında bilginiz yok ise yorum yapmanız doğru değil lafını kendinizde uygulamalısınız.

@zimbabweli_weli
Cpu max frekansına bakarsanız ne kadar bilgi sahibi olmadığımı görürsünüz.

Dosya Ekleri

• downloadfile.jpg
    169,6 KB · Görüntüleme: 26
Hocam siz deepcool satıyormuşsunuz galiba hala satılıksa nasıl konuşabiliriz ?

Ryzen 5 7600 ID-Cooling FrostFlow X 240mm kullanmaktaydım. İşlemci sıcaklığı oyunlarda 80 85 derece arası. Hemen iade etttim. Ürünü test etmişler sıkıntı yokmuş. Eski hava soğutucu Dark 94rd kule tipi soğutucuda 90 derecede tutuyor. Nasıl bir sıvı soğutucu bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…