Çözüldü 7600 XT sistemde Valorant görüntü pikselleşiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Talha_737_XL

Decapat
Daha fazla  
Ekran kartı
Amd Radeon 7600 XT
İşlemci
Amd Ryzen 5 5600 6-Core Processor
Arkadaşlar normalde Valorant'ı gayet normal bir şekilde oynuyordum fakat son birkaç gündür oyunda görüntü sorunları oluşmaya başladı. Silahımı yere tuttuğum zaman silah pikselleşiyor veya sağa sola döndüğüm zaman ajan resimleri piksel piksel oluyor. Çevirmeyi bıraktığım zaman ise geri düzeliyor. Görüntü ayarlarının hepsini düşükte kullanıyorum. Kenar yumuşatma ayarını ise MSAA4X de kullanıyorum.

Çözüm
Radeon Software programı üzerinden "Radeon Boost" ayarını kapatıp oyunu yeniden açar mısın?
Radeon Software programı üzerinden "Radeon Boost" ayarını kapatıp oyunu yeniden açar mısın?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Tamamdır düzeldi çok teşekkür ediyorum. Ama 1 sorum daha var Radeon Software da hangi ayarları açarsam benim için daha iyi olur acaba?
Monitör özel renk üretimi var. Oradan doygunluğu abartmayacak şekilde arttırabilirsiniz. Ben 120 de kullanıyorum daha canlı gözüküyor.

Ayrıca performans arttırmak için mi ayar istiyorsunuz yoksa görüntü kalitesi için mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…