7600TL sistem önerisi

ylmzss

Centipat
Öncelikle herkese sağlıklı günler dileyerek başlamak istiyorum.

CS:GO - DotA 2- World of Tanks ağırlıklı oynadığım oyunlar.

Hazır sistem almayı düşünüyorum. Öncelikli sorum aşağıdaki sistemler bu parayı hakeder mi? 2.olarak da FPS ve güç bakımından bir problem yaşar mıyım? Sıralama tercih sıralamamdır. Sizlerin sıralamasını ve yorumlarını merak ediyorum.

1- INTEL 9400F-MSI GTX1660 SUPER VENTUS XS OC-H310-A PRO-WD 1 TB-KINGSTON 8GB RAM
2- INTEL 9600KF-MSI RTX2060 SUPER VENTUSGPOC-B365M PRO-VH-OCZ 500GB NVME SSD-16GB
3- INTEL 9600KF-ASUS STRIX-RTX2060-A6G-PRIME B365M-K-500GB NVME-KINGSTON 16GB RAM
4 -INTEL I5 9400F-ASUS DUAL RTX2060 EVO 6GB-PRIME B365M-K-WD 500GB SSD-KINGSTON 16G

Vatan Bilgisayar'ı seçmemde özel bir neden bulunmamaktadır. Gerçekten güvenilir ve bana problem çıkarmayacak başka sitelerden de önerilerinizi alabilirim.

Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

#Hayatevesığar.

İyi günler.

Ayrı düşünürseniz bunlara bakabilirsiniz.

Öncelikle herkese sağlıklı günler dileyerek başlamak istiyorum.

CS:GO - DotA 2- World of Tanks ağırlıklı oynadığım oyunlar.

Hazır sistem almayı düşünüyorum. Öncelikli sorum aşağıdaki sistemler bu parayı hakeder mi? 2.olarak da FPS ve güç bakımından bir problem yaşar mıyım? Sıralama tercih sıralamamdır. Sizlerin sıralamasını ve yorumlarını merak ediyorum.

1- INTEL 9400F-MSI GTX1660 SUPER VENTUS XS OC-H310-A PRO-WD 1 TB-KINGSTON 8GB RAM
2- INTEL 9600KF-MSI RTX2060 SUPER VENTUSGPOC-B365M PRO-VH-OCZ 500GB NVME SSD-16GB
3- INTEL 9600KF-ASUS STRIX-RTX2060-A6G-PRIME B365M-K-500GB NVME-KINGSTON 16GB RAM
4 -INTEL I5 9400F-ASUS DUAL RTX2060 EVO 6GB-PRIME B365M-K-WD 500GB SSD-KINGSTON 16G

Vatan Bilgisayar'ı seçmemde özel bir neden bulunmamaktadır. Gerçekten güvenilir ve bana problem çıkarmayacak başka sitelerden de önerilerinizi alabilirim.

Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

#Hayatevesığar.

İyi günler.

Vatan seçme hocam, benim aldığım ürünler hep bozuk çıkıyordu.

Bu kasayı aşağadaki gibi özelleştirip alabilirsin.
IMG_20200403_124142.jpg

Merhabalar tekrar,

Yıllardır Intel ciyim o yüzden gene Intel bir sistem önerirseniz çok mutlu olurum :) i5-9600K ve i5-9400F öncelikli tercihim. Kendim toplayabilir miyim? Ondan pek emin değilim.

Ayrı düşünürseniz bunlara bakabilirsiniz.
Bu kasayı aşağadaki gibi özelleştirip alabilirsin.
Eki Görüntüle 526931

Sinerji bu konuda güvenilir midir? intel işlemcili bir öneriniz var mıdır?

AMD ile İntel için gpu benchmark a baktığımda intel daha iyi gözüküyor fakat sizlerin bu konuda bir kaynağı varsa öğrenmek isterim.

Bu arada yorumlarınız için çok teşekkür ederim.

AMD ile Intel için GPU Benchmark'a baktığımda Intel daha iyi gözüküyor fakat sizlerin bu konuda bir kaynağı varsa öğrenmek isterim.

Bu arada yorumlarınız için çok teşekkür ederim.

Tekli çekirdek performansi daha iyi oldugundan 5 10 FPS yuksek verebilir ama CPU kullanimlarina bakmalisiniz Intel i5 9400F ve R5 2600'un kullanimlari arasinda kucumsenmeyecek farklar var.
3600'de bu fark iyice açilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı