Ayturan Decipat Katılım 28 Kasım 2024 Mesajlar 4.301 Çözümler 32 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2025 #11 thekayrahacker dedi: FPS değerleri normal mi peki? Genişletmek için tıkla... Tabi ki de değil. Sen şu ayarları yükselt öyle bir dene.
thekayrahacker dedi: FPS değerleri normal mi peki? Genişletmek için tıkla... Tabi ki de değil. Sen şu ayarları yükselt öyle bir dene.
thekayrahacker Yoctopat Katılım 7 Ocak 2025 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2025 #13 Ayturan dedi: Tabii ki de değil. Sen şu ayarları yükselt öyle bir dene. Genişletmek için tıkla... Abi niye öyle dedin Allah kuran çarpsınki uykum kaçtı içimde bir dert oldu
Ayturan dedi: Tabii ki de değil. Sen şu ayarları yükselt öyle bir dene. Genişletmek için tıkla... Abi niye öyle dedin Allah kuran çarpsınki uykum kaçtı içimde bir dert oldu
Ahmed.arif Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 3.232 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2025 #14 thekayrahacker dedi: Abi niye öyle dedin Allah kuran çarpsınki uykum kaçtı içimde bir dert oldu Genişletmek için tıkla... Bir sorun olduğu belli kardeşim.
thekayrahacker dedi: Abi niye öyle dedin Allah kuran çarpsınki uykum kaçtı içimde bir dert oldu Genişletmek için tıkla... Bir sorun olduğu belli kardeşim.
thekayrahacker Yoctopat Katılım 7 Ocak 2025 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2025 #15 yusufarslanfb dedi: Driwerlar güncelmi? Genişletmek için tıkla... Güncel hocam. Ayturan dedi: Tabii ki de değil. Sen şu ayarları yükselt öyle bir dene. Genişletmek için tıkla... Ayarları ultraya aldım saint deniste 60 FPS alıyorum. Ancak birisi bana vurduğu zaman 40'lara düşmekte.
yusufarslanfb dedi: Driwerlar güncelmi? Genişletmek için tıkla... Güncel hocam. Ayturan dedi: Tabii ki de değil. Sen şu ayarları yükselt öyle bir dene. Genişletmek için tıkla... Ayarları ultraya aldım saint deniste 60 FPS alıyorum. Ancak birisi bana vurduğu zaman 40'lara düşmekte.