7600X boşta 60 derece normal mi?

RedStrawberry

Hectopat
Arctic Liquid Freezer II 240 soğutmayı az önce taktık boşta 60-50 derece arası bazen 44 derecelere düştüğü oluyor normal midir oyunlarda 75 derece gidip geliyor.

Evet doğru montaj ettik YouTube'dan bakılarak yapıldı herhangi bir eksiklik yok ama boştaki değeri yüksek geldi bize.

Oyundaki değerler de yüksek, işlemci güçlü ve tam yük altına girmesi için RTX 4070 Ti gibi bir kartla 1080p çözünürlükte oyun oynamak lazım. Bana garip geldi belki program doğru ölçmüyordur.

Tüm sistem bileşenleri nedir hocam? Bir de kasa modeli nedir, havalandırması nasıl ve kasa konum olarak iyi bir hava akışı sağlanacak yerde duruyor mu?

B650s Pro MSI
RX 6600.
7600X.
32 GB RAM 6400MHz.
MSI MAG Forge 100R kasayı kullanıyor kasa konum yeri olarak da iyi hava akışı iyi mesela şu an 43-44 derecede geziyor sabit termal macunla ilgilimi diye düşünmeye başladım.

Yük altında normal, ancak boşta değil. Macunsuz tek fanlı GT 420 boşta 49-50 derece siz düşünün.

Şu an 43-44 derecede takılıyor termal macunun tam oturması gibi bir durum olabilir mi yeni sürdük ya bilemedim.

B650s Pro MSI
RX 6600.
7600X.
32 GB RAM 6400MHz.
MSI MAG Forge 100R kasayı kullanıyor kasa konum yeri olarak da iyi hava akışı iyi mesela şu an 43-44 derecede geziyor sabit termal macunla ilgilimi diye düşünmeye başladım.

Şu an 43-44 derecede takılıyor termal macunun tam oturması gibi bir durum olabilir mi yeni sürdük ya bilemedim.

Evet yeni sürdüğünüz için tam olarak etki gösteremiyor olabilir. Zamanla ısı ile birlikte işlemcinin her yerine yayılınca etki göstermeye başlar diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı