7600X hangi testler yapılmalı?

Daha fazla  
AK620 ile kullanıyordum. Update edip LS720 geçtim. Sıcaklıklarda kayda değer bir düşüş var. Örneğin: Cinebench R23 testinde 147k puan almıştım, soğutucu Update ve BIOS sıfırlama sonrası, ppt limit ayarlamadım, 151 k XMP1? Başka hangi testleri yapmalıyım?
Not: MSI Afterburner'da CPU sıcaklık izleme ekranında yok. Hiçbir şekilde göremiyorum. Anakarttan bakıyorum, bunu da nasıl göreceğimi söylerseniz sevinirim.

Merhaba sorunuza cevap olmayacak ama bir soru sormak istedim. 7600X ve AK620 ikilisini yeni sipariş ettim ben de. Soğutucu yetersiz mi kalıyor yoksa idare eder mi deneyiminizi öğrenmek istedim şimdiden teşekkürler.

Merhaba sorunuza cevap olmayacak ama bir soru sormak istedim. 7600X ve AK620 ikilisini yeni sipariş ettim ben de. Soğutucu yetersiz mi kalıyor yoksa idare eder mi deneyiminizi öğrenmek istedim şimdiden teşekkürler.

Bence yetersiz kalıyor. Kişisel deneyimimden hareketle söylüyorum Valorant 67 dereceleri gördüm. Çok yüksek fan hızında çalışıyordu bilmiyorum belki de montaj iyi değildi ama sanmıyorum. 57dereceyi geçmedi bu soğutucu sonrası Valorant.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…