metaxa1 Femtopat Katılım 19 Mart 2025 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2025 #1 Ryzen 5 7600X için FSP MP7 kule tipi soğutucu yeterli midir? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu sistemi satın aldım. RAM 32 GB yaptım ve soğutucu olarak MP7 seçtim.
Ryzen 5 7600X için FSP MP7 kule tipi soğutucu yeterli midir? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu sistemi satın aldım. RAM 32 GB yaptım ve soğutucu olarak MP7 seçtim.
miçobaba Hectopat Katılım 13 Kasım 2024 Mesajlar 3.590 Makaleler 3 Çözümler 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2025 #2 metaxa1 dedi: Ryzen 5 7600X için FSP MP7 kule tipi soğutucu yeterli midir? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu sistemi satın aldım. RAM 32 GB yaptım ve soğutucu olarak MP7 seçtim. Genişletmek için tıkla... Evet yeterli.
metaxa1 dedi: Ryzen 5 7600X için FSP MP7 kule tipi soğutucu yeterli midir? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu sistemi satın aldım. RAM 32 GB yaptım ve soğutucu olarak MP7 seçtim. Genişletmek için tıkla... Evet yeterli.
metaxa1 Femtopat Katılım 19 Mart 2025 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2025 #3 miçobaba dedi: Evet yeterli. Genişletmek için tıkla... Genelde bu işlemciyi kullanan kişiler sıvı soğutucu kullandığı için bilemedim. İleride kasayı ve soğutucuyu değiştirmeye gerek var mı?
miçobaba dedi: Evet yeterli. Genişletmek için tıkla... Genelde bu işlemciyi kullanan kişiler sıvı soğutucu kullandığı için bilemedim. İleride kasayı ve soğutucuyu değiştirmeye gerek var mı?
miçobaba Hectopat Katılım 13 Kasım 2024 Mesajlar 3.590 Makaleler 3 Çözümler 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2025 #4 metaxa1 dedi: Genelde bu işlemciyi kullanan kişiler sıvı soğutucu kullandığı için bilemedim. İleride kasayı ve soğutucuyu değiştirmeye gerek var mı? Genişletmek için tıkla... Kasayı bilmiyorum ama soğutucuya gerek yok. 7600xi rahat soğutur.
metaxa1 dedi: Genelde bu işlemciyi kullanan kişiler sıvı soğutucu kullandığı için bilemedim. İleride kasayı ve soğutucuyu değiştirmeye gerek var mı? Genişletmek için tıkla... Kasayı bilmiyorum ama soğutucuya gerek yok. 7600xi rahat soğutur.
F flair Hectopat Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 239 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2025 #5 Aldınız mı soğutucuyu? 7600 için almayı düşünüyorum da.
metaxa1 Femtopat Katılım 19 Mart 2025 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2025 #6 flair dedi: Aldınız mı soğutucuyu? 7600 için almayı düşünüyorum da. Genişletmek için tıkla... Evet, gayet de serin çalıştırıyor.
flair dedi: Aldınız mı soğutucuyu? 7600 için almayı düşünüyorum da. Genişletmek için tıkla... Evet, gayet de serin çalıştırıyor.
F flair Hectopat Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 239 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2025 #7 Gürültü durumu nasıl hocam? Bir de mümkünse çalışırken fotoğrafını çekebilir misiniz görüntüsünü merak ediyorum.
Gürültü durumu nasıl hocam? Bir de mümkünse çalışırken fotoğrafını çekebilir misiniz görüntüsünü merak ediyorum.
sm0w Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 403 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2025 #8 metaxa1 dedi: Evet, gayet de serin çalıştırıyor. Genişletmek için tıkla... Sessiz mi hocam yani duyulmaması lazım bir de dereceler ne durumda bir de fotoğraf çekip atar mısınız?
metaxa1 dedi: Evet, gayet de serin çalıştırıyor. Genişletmek için tıkla... Sessiz mi hocam yani duyulmaması lazım bir de dereceler ne durumda bir de fotoğraf çekip atar mısınız?
metaxa1 Femtopat Katılım 19 Mart 2025 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2025 #9 sm0w dedi: Sessiz mi hocam yani duyulmaması lazım bir de dereceler ne durumda bir de fotoğraf çekip atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam. PC platformunu bırakıp PS5 Pro'ya geçiş yaptım.
sm0w dedi: Sessiz mi hocam yani duyulmaması lazım bir de dereceler ne durumda bir de fotoğraf çekip atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam. PC platformunu bırakıp PS5 Pro'ya geçiş yaptım.