Team T-Force GD240e beyaz ve DF700 beyaz modelini almayı düşünüyorum. Beyaz bir PC toplayacağım. Kullanan varsa bu sıvı soğutmanın performansından. Memnun mu? Eğer bu kadar para harcamaya saçma bir ikili oluyorsa 4000-4500 seviyesinde daha iyi bir ikili önerebilir misiniz?
@messinicocugu@BerkayZ87 hocalarım sizin birkaç mesajınızı gördüm de. Öneriniz varsa yazarsanız çok sevinirim.
En ucuz Deep Cool LS520-WH RGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Deep Cool LS520-WH RGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 2.751,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Öneriniz için teşekkür ederim lakin aklıma bir şey takıldı hocam. DeepCool kaliteli bir marka mı yani su sızması vs. yaşar mıyım? Biraz tırsıyorum bilgilendirirseniz sevinirim.
MSI MAG Coreliquid P240 İşlemci Soğutucu detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
MSI MAG Coreliquid P240 İşlemci Soğutucu detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
MSI’ı sıvı soğutma bakımından tercih etmem öneriniz için teşekkür ederim. Beyaz sevdasını bırakıp dediğiniz kasayı alsam mı diye düşünüyorum ama bilemiyorum.
Öneriniz için teşekkür ederim lakin aklıma bir şey takıldı hocam. DeepCool kaliteli bir marka mı yani su sızması vs. yaşar mıyım? Biraz tırsıyorum bilgilendirirseniz sevinirim.