tüm sistemi bozulan gariban Türkler var yanlış akımdan dolayıNe gibi sorunlar cikarta bilirki bi güç kaynagı arkadaslar
çok iyi corsair aklımı aldı daha iyi yoksa alınır saol dosyumEvet ikisinin de tüm korumaları var. Burada da incelemesini yapmıştı bir arkadaş. Aratırsan bulursun tüm özelliklerini.
Çok iyi Corsair aklımı aldı daha iyi yoksa alınır sağ ol dosyum
hocam bu benim kasaya sığar mıCorsair RMX White Series RM750X CP-9020187-EU 750 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair RMX White Series RM750X CP-9020187-EU 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair RMX White Series RM750X CP-9020187-EU 750 W Power Supply özelliklerini incele, 3.911,46 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Corsair Rm750x CP-9020199-EU 750 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair Rm750x CP-9020199-EU 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair Rm750x CP-9020199-EU 750 W Power Supply özelliklerini incele, 5.147,78 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Beyaz olan 2018 model daha sessiz, siyah olan 2021 model olan daha sesli ama fan bearing yapısı 2018 modelden net şekilde daha iyi.
Gayet iyi, fabrikasyon hatası veya bir şanssızlık doğmadığı müddetçe gözünüz arkada kalmaz.Siyah olan çok iyi Corsair iyi midir PSU olarak.
Yanlış koruma optimizasyonu bir ünitenin ekstrem koşullarda patlamasına yol açabilir, PWR_OK'un her yük durumunda yanlış ayarlı olması elektrik kesintisinde tehlikelidir falan filan.Ne gibi sorunlar cikartabilir ki bir güç kaynagı arkadaşlar?
Sığar.Hocam bu benim kasaya sığar mı?
THERMALTAKE TOUGHPOWER GF 750W 80PLUS GOLD FULL MODÜLER GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
THERMALTAKE TOUGHPOWER GF 750W 80PLUS GOLD FULL MODÜLER GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Bu nasıldır
Düz GF modellerinin iç yapısı kötü.THERMALTAKE TOUGHPOWER GF 750W 80PLUS GOLD FULL MODÜLER GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
THERMALTAKE TOUGHPOWER GF 750W 80PLUS GOLD FULL MODÜLER GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Bu nasıldır.
Sizin için moderasyon ekibine rapor attım, kendi konunuz birazdan açılacak oradan destek vereceğim size de.Baskan Rampage Redsky Rgb 700w 80 Plus Bronze 4*12cm Rgb Fan Temperli Camlı Mid-t Gaming Oyuncu Kasası Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL bende bu var sıkıntı çıkar mı bir yardim edin hemen degiseceğim çıkarsa.
Corsair 750W RMx White 80+ Gold Tam Modüler Güç Kaynağı
Corsair 750W RMx White 80+ Gold Tam Modüler Güç Kaynağı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Bunu al gerisini yaratıcıya bırak.
Yoksa direk sinerji sitesindemi vereymAL8yorum dostm bunu Trendyol'dan soylesem sknti var mı?
1.5 ay oldu Rm850x modelini kullanıyorum. Alınabilecek en kaliteli psu diyebilirim. Trendyol gibi bir alışveriş sitesinde sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum açıkçası. 14 gün içerisinde iade edebiliyorsun hemAL8yorum dostm bunu Trendyol'dan soylesem sknti var mı?
Sinerjiden almıştım ben bi tık geç geldi ama sorun yaşamadımAL8yorum dostm bunu Trendyol'dan soylesem sknti var mı?
Yoksa direk sinerji sitesindemi vereym