7600X RTX 3070 sisteme güç kaynağı önerisi

Çok iyi Corsair aklımı aldı daha iyi yoksa alınır sağ ol dosyum

Seasonic Corsair'den bir tık daha iyiydi zannedersem. Bir de Corsair güç kaynağının kabloları biraz sert. Parçalara takarken zor kıvrılıyor.

hocam bu benim kasaya sığar mı

Siyah olan çok iyi Corsair iyi midir PSU olarak.
Gayet iyi, fabrikasyon hatası veya bir şanssızlık doğmadığı müddetçe gözünüz arkada kalmaz.

Ne gibi sorunlar cikartabilir ki bir güç kaynagı arkadaşlar?
Yanlış koruma optimizasyonu bir ünitenin ekstrem koşullarda patlamasına yol açabilir, PWR_OK'un her yük durumunda yanlış ayarlı olması elektrik kesintisinde tehlikelidir falan filan.

Seasonic FX olan PSU'nun bazı ekran kartları ile sorun çıkardığı vb durumlar mevcut, GX olsa tercih edilebilirdi.

Hocam bu benim kasaya sığar mı?
Sığar.

Thermaltake alacaksan GF serisi değil de GF1 serini iyi. Attığını pek tavsiye etmem. GF1 serisi de çok pahalı.

Düz GF modellerinin iç yapısı kötü.

Sizin için moderasyon ekibine rapor attım, kendi konunuz birazdan açılacak oradan destek vereceğim size de.

AL8yorum dostm bunu Trendyol'dan soylesem sknti var mı?

Yoksa direk sinerji sitesindemi vereym

1.5 ay oldu Rm850x modelini kullanıyorum. Alınabilecek en kaliteli psu diyebilirim. Trendyol gibi bir alışveriş sitesinde sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum açıkçası. 14 gün içerisinde iade edebiliyorsun hem

Yoksa direk sinerji sitesindemi vereym
Sinerjiden almıştım ben bi tık geç geldi ama sorun yaşamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…