7600XT sistem toplama

Çok mu kötü ki kasayı ve fanları siyah kasalarda iyi göründüğü için seçtim ama fikirlerinizi almak isterim
Kasan çok pahalı gereksiz parçalar ile şişirmişsin sadece daha performanslı bir sistem alabilirsin. Senin aldığın pc performanstan ziyade gösteriş PC si olmuş biraz. Benim önerdiğim kasa F/P ürün seninki param var nereye harcasam PCsi olmuş.

Çok mu kötü ki kasayı ve fanları siyah kasalarda iyi göründüğü için seçtim ama fikirlerinizi almak isterim.

Hayır monitör dahil değil zaten buradaki kasa parçalarının toplamı 57k+

Benim sistem daha mantıklı o zaman.

Benim sistem daha mantıklı o zaman.
Kendi topladigimi alırsam üzer diyorsunuz yani

Kendi topladigimi alırsam üzer diyorsunuz yani
Üzmezde daha iyisi alınır. Şöyle düşün A6 2025 alacak paran var içi daha güzel diye aynı paraya A4 2015 alıyorsun ikisi de araç işini görür ama A6 daha performanslı.

Aynen bana böyle daha mantıklı geldi. Anakartı değiştirmek işlemciyi değiştirmekten daha masrafı az en azından hem iyi bir işlemcin olur.

Anladım reis sağol birşey ben aslında böyle 60kya full performans vericek bı pc değilde masaya koymalik şık bir siyah sistem istiyordum ama sizin tavsiyelerinizi de degerlendirip karar vericem

Anladım reis sağol birşey ben aslında böyle 60kya full performans vericek bı pc değilde masaya koymalik şık bir siyah sistem istiyordum ama sizin tavsiyelerinizi de degerlendirip karar vericem
Fark ettim. Çok fazla pahalı parçaya kaçma Çinli kasalar var PSU suz olanları al onlarda güzel duruyor akvaryum kasa olarak. PSU nu daha kaliteli bir şey alırsın. Soğutucu kısmı ilerde alırsın zaten önemli parçalarını iyi al sonrasında zaten beğenmediğin parçaları değiştirirsin ama şunu unutma 7600xt ile bugün deneyim olarak üzmez lakin 2-3 yıl sonra baya o zaman yorar sen. Bir anlık gazla yanlış hata yapma iyice düşün karar ver biz zaten hep buradayız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…