760GM-P23 ile Zalman Z3 Plus ile Uyumu

Uçan Kertenkele

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar başlığı yanlış açmış olabilirim kusura bakmayın. Zalman Z3 Plus kasa aldım. İçerisinde 4 adet fan var(1'i ledli olmak üzere). Ledli fan ile 1 fan çalışıyor ama diğerleri çalışmıyor. Anakart üzerinde fazla giriş bulunmadığından dolayı diğerlerini takamadım. Ne yapmam gerekir ? Ve öndeki 2.0'lar da çalışmıyor. Fan ile Usblerin yerlerini karıştırmış olabilirim. Detaylı bir şekilde yaptığım hataları bana anlatabilir misiniz ? Yeni anakart almalı mıyım ? Yoksa düzelebilir mi ? Çoğaltıcı bir kablo var mıdır ? Çözüm yolu arıyorum.

Arkadaşlar başlığı yanlış açmış olabilirim kusura bakmayın. Zalman Z3 Plus kasa aldım. İçerisinde 4 adet fan var(1'i ledli olmak üzere). Ledli fan ile 1 fan çalışıyor ama diğerleri çalışmıyor. Anakart üzerinde fazla giriş bulunmadığından dolayı diğerlerini takamadım. Ne yapmam gerekir ? Ve öndeki 2.0'lar da çalışmıyor. Fan ile Usblerin yerlerini karıştırmış olabilirim. Detaylı bir şekilde yaptığım hataları bana anlatabilir misiniz ? Yeni anakart almalı mıyım ? Yoksa düzelebilir mi ? Çoğaltıcı bir kablo var mıdır ? Çözüm yolu arıyorum.
Güncel.

20150509_132607.jpg
20150509_132533.jpg
20150509_132551.jpg

Yanlış mı takmışım ?

Linkteki söylenenleri yaptım fakat ilerisi biraz karışık olduğu için devamını uygulamadım. Usb port 2'ye takmışım 1'e taktım ve artık ünlem görünmüyor fakat halen daha çalışmıyor. Sürücüler güncel. Bu saatten sonra ne yapmamız gerekir ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı