Uçan Kertenkele
Hectopat
Daha fazla
Arkadaşlar başlığı yanlış açmış olabilirim kusura bakmayın. Zalman Z3 Plus kasa aldım. İçerisinde 4 adet fan var(1'i ledli olmak üzere). Ledli fan ile 1 fan çalışıyor ama diğerleri çalışmıyor. Anakart üzerinde fazla giriş bulunmadığından dolayı diğerlerini takamadım. Ne yapmam gerekir ? Ve öndeki 2.0'lar da çalışmıyor. Fan ile Usblerin yerlerini karıştırmış olabilirim. Detaylı bir şekilde yaptığım hataları bana anlatabilir misiniz ? Yeni anakart almalı mıyım ? Yoksa düzelebilir mi ? Çoğaltıcı bir kablo var mıdır ? Çözüm yolu arıyorum.
Güncel.Arkadaşlar başlığı yanlış açmış olabilirim kusura bakmayın. Zalman Z3 Plus kasa aldım. İçerisinde 4 adet fan var(1'i ledli olmak üzere). Ledli fan ile 1 fan çalışıyor ama diğerleri çalışmıyor. Anakart üzerinde fazla giriş bulunmadığından dolayı diğerlerini takamadım. Ne yapmam gerekir ? Ve öndeki 2.0'lar da çalışmıyor. Fan ile Usblerin yerlerini karıştırmış olabilirim. Detaylı bir şekilde yaptığım hataları bana anlatabilir misiniz ? Yeni anakart almalı mıyım ? Yoksa düzelebilir mi ? Çoğaltıcı bir kablo var mıdır ? Çözüm yolu arıyorum.