Windows 7'den W10'a geçiş yapmış bulunmaktayım fakat geçiş yaptıktan sonra uygulamalarda harici grafik kartını kullanamıyorum.
Sistemim: AMD A10 4600M ve dahili olarak geçen 7660G. Harici olan ise 7670M.
Fakat Windows'un menüsünde görememekteyim. Denediğim şeyler ise öncelikle sürücüleri WHQL olan 15.7.1 sürümüne güncelledim, fayda etmedi.
Sonra 16.2.1 sürümüne güncelledim değişen bir şey olmadı. Catalyst Control Center'dan ayarları da yaptım, güç seçeneklerinden de yüksek performansı seçtim. Aygıt yöneticisinde gayet düzgün çalışıyor. BIOS ekranında ekran kartı seçim menüsü yok. Orası dışında her şeyi denedim.
Ben de 7650m kullanıyordum.Windows 10 driver'ı yüklemeni tavsiye etmem.Eski Windows 7'de kullandığın driver'ı yükle sorunun çözülecektirBen bu şekilde çözmüştüm.
Ben de 7650m kullanıyordum.Windows 10 driver'ı yüklemeni tavsiye etmem.Eski Windows 7'de kullandığın driver'ı yükle sorunun çözülecektirBen bu şekilde çözmüştüm.
Yalnız küçük bir dipnot: 6 ay önce Sony Vaio Laptop'u ekran kartı çipi yandığı için ve ben de satmak zorunda kaldım.O yüzden daha güncel Driver çıkmış olabilir.
Yalnız küçük bir dipnot: 6 ay önce Sony Vaio Laptop'u ekran kartı çipi yandığı için ve ben de satmak zorunda kaldım.O yüzden daha güncel Driver çıkmış olabilir.
Zaten 2016 dan beri güncel driver çıkmıyor. W7 sürücüsü işe yaramadı şimdi de dxgi device hung diyor. Anlaşılan W7 ye geri dönmek lazım. Gene de teşekkürler.