herkese merhabalar ,
Monitör, klavye vs. dahil olmadan sadece kasa olacak şekilde bir bilgisayar arıyorum monitör hazır 240Hz 0.5 mslik buna yakışacak özellikle CS:GO oyununda FPS benim için çok önemli. Bugüne kadar şu anki laptopumda 70FPS düşük ayarlar 4:3 laptopta oynadım.
Aradığım özelliklier.
Olabilirse RTX serisinden bir ekran kartı.
CS:GO'da 450FPS üstü çıkması (elraen jugularıs 1660 Super'i ile 450 FPS alıyordu ama forumlarda kazık diye görünüyor o yüzden zaten konu açtım.)
Yayın ve video çekimi için uygun olması.
Ekran kartı işlemci vs. kronik sorunu olmaması ki bu benim için şu anda çok önemli!
İşlemci olarak AMD tercihimdir.
Şu şekilde internette elraen jugularisin kazık diyenleri gördüm şimdi elraen jugularis 450 fps alıyorsa csde (ortalama) mantıkken kazık yememem için daha yüksek fps alan birşeye ihtiyacım var yoksa birşey etki etmiyor
Şu şekilde internette elraen jugularisin kazık diyenleri gördüm şimdi elraen jugularis 450 fps alıyorsa csde (ortalama) mantıkken kazık yememem için daha yüksek fps alan birşeye ihtiyacım var yoksa birşey etki etmiyor
En ucuz AMD Ryzen 5 3600X Altı Çekirdek 3.80 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 3600X Altı Çekirdek 3.80 GHz İşlemci özelliklerini incele, 4.198,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
GeIL 16GB(2x8) Evo X II RGB AMD Edition 3600mhz CL18 DDR4 Ram (GAEXSY416GB3600C18BD) fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
SanDisk Ultra 3D SDSSDH3-500G-G25 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.