7700 XT almak mı yoksa beklemek mi?

Bütçe
17000

yuke47

Centipat
Daha fazla  
NVIDIA ekran kartları da tanıtıldı ve AMD kartları da yakın tarihte tanıtılacak. Bütçem 17k, ekran kartı için yeni nesil ne kadar olacak ve ne kadar performans farkı olur bilemiyorum, artık beklemekten bıktım açıkçası. Hazır ara tatili olacakken yeni sistem kurup bu tatilde oyun oynamayı planlıyordum. Beklemek ne kadar mantıklı olur? 7700 XT fiyatı düşer mi? Yeni nesil ne zaman çıkar, sizce?

7700XT fiyatı düşmez. 5070 fiyatı 30k olur. En fazla o bütçeye 5060 alabileceksiniz. Zaten 5060 tanıtılmadı bile. Hadi diyelim tanıtılacak muhtemelen 8 GB VRAM olacak. Beklemeye değmez 7700XT alıp geçin.

7700XT fiyatı düşmez. 5070 fiyatı 30k olur. En fazla o bütçeye 5060 alabileceksiniz. Zaten 5060 tanıtılmadı bile. Hadi diyelim tanıtılacak muhtemelen 8 GB VRAM olacak. Beklemeye değmez 7700XT alıp geçin.

NVIDIA almayi planlamiyorum zaten. AMD ekran kartlari tanitilinca hiç mi dusus olmaz?

Dostum düşen fiyat belki ikinci el fiyatı olur onun dışında yakın zamanda fiyatların düşeceğini sanmıyorum.

Dostum düşen fiyat belki ikinci el fiyatı olur onun dışında yakın zamanda fiyatların düşeceğini sanmıyorum.
yeni cikacak amd serisi nvidia kartlarindan ucuz olacagi tahmin edilmiyor mu? Su an 5070 550 dolara tanitildi, amd kartlari bundan da ucuz olmaz mi?

Sanmıyorum. Stoklarda azalacak çünkü.
O da dogru, peki yeni gelen amd kartlarin daha ucuza cikma ihtimali nedir?

yeni cikacak amd serisi nvidia kartlarindan ucuz olacagi tahmin edilmiyor mu? Su an 5070 550 dolara tanitildi, amd kartlari bundan da ucuz olmaz mi?

O da dogru, peki yeni gelen amd kartlarin daha ucuza cikma ihtimali nedir?
Bence, eğer amd ekran kartı piyasasında kalmak istiyorsa daha ucuz olmak zorunda. Ama 550 doların türkiyeye gelişi en aşağı 30-35k olur ki genelde böyle konuşuluyor forumlarda. amd yeni kartlarını ne kadar düşürebilir? Düşürse bile tr de gene kaça satılır? Sizin bütçenize göre kartın gelmesi epey gecikebilir hatta yüksek ihtimal gelmeyebilir. O nedenle bütçenize göre 7700xt yi düşünerek cevap verdim. İkinci el dışında fiyat değişimlerinin olacağını yakın zamanda (3-4) ay düşünmüyorum. Hatta enflasyon ile zam geleceğini düşünüyorum.

haklisiniz. 7700xt alip gecerim gibi

Yeni cikacak AMD serisi NVIDIA kartlarindan ucuz olacagi tahmin edilmiyor mu? Su an 5070 550 dolara tanitildi, AMD kartlari bundan da ucuz olmaz mi?

O da dogru, peki yeni gelen AMD kartlarin daha ucuza cikma ihtimali nedir?

Yurt dışında yeni seri belki ucuza çıkabilir ama burada fiyatlar nasıl olur meçhul. FSR 4.0 9000 serisine özel olacak ama bilginiz olsun.

AMD normalde ucuza çıkaracak ama burada neden ucuz olsun? Burası sonuçta modern bir Avrupa ülkesi değil. Burada hiçbir şey ucuz olmaz 7700XT alın geçin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…