7700 XT ekran kartı Thermaltake J23 kasaya sığar mı?

baranerfb

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba Thermaltake J23 versa RGB mid Tower kasaya sahibim yeni sistem topluyorum. Kasanın bilgilerinde 310mm uzunluk destekliyor ancak benim baktığım 7700 XT 7800 XT kartlar 320mm boyutlarında. Bazı konularda kasalar da o mmden fazla boşluk olduğu yazılmış ancak daha ölçme şansım olmadı. Bir siteden yaptığım kontrolde 7800 ve 7700'lerin sadece fotoğraftaki modelleri takılabilir gözüküyor. 7700 XT Sapphire Nitro+ ile XFX arasında kaldım. Ancak ikisi de 3 fanlı. Bunlardan birini alsam sorun olur mu? Bir de bunları almam mümkün değilse iki fanlı 7700 XT Sapphire Pulse modeli alınır mı? İki fanlı olanın fiyat avantajı da var.

Uymadığını biliyorum ancak bazı sitelerde kasalardaki fanların farklı şekilde takılmış haliyle ölçüldüğünü yazmışlar bu boyutları. Benim kasada da böyle bir şey mevcut mu acaba onu öğrenmek istedim. En kısa zamanda ölçeceğim kasanın içini de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…