İşlemcim 95 derece ve ekran kartım 80 derecede çalışıyor. Oyun oynarken frekansları düşüyor ve buna bağlı olarak aldığım FPS epey bir miktar düşüyor. Kullandığım laptop modeli ASUS ROG STRIX GL702vs. Biraz araştırma sonrası Thermal Grizzly Kryonaut'un iyi olduğunu gördüm fakat pump-out efekt oluştuğundan dolayı şikayet edenler var. Beni uzun süre götürecek bir termal macun önerebilir misiniz?
Honeywell 7950, Lenovo, MSI ve Apple'ın fabrikasyon kullandığı termal macun. Pump-out yaşatmadığı için fabrikalarda kullanılıyor. Aynı siteden alıp önceki laptopumda kullanmıştım. Tavsiye ederim.
Honeywell 7950, Lenovo, MSI ve Apple'ın fabrikasyon kullandığı termal macun. Pump-out yaşatmadığı için fabrikalarda kullanılıyor. Aynı siteden alıp önceki laptopumda kullanmıştım. Tavsiye ederim.
Önceki laptopumda çok fazla test etme imkanım olmamıştı fakat ısı iletkenliği ve pump out yaşatmamasından dolayı memnun kalırsın. Çip boyutunda keserek üzerine yapıştırıyorsun, ısıyı aldığında macun sıvılaşıyor. Vergi olarak bir şey ödememiştim sepetteki tutar kadar ödedim.