7700HQ ve GTX1070 laptop için termal macun önerisi

omer_hatay

Kilopat
Makaleler
1
İşlemcim 95 derece ve ekran kartım 80 derecede çalışıyor. Oyun oynarken frekansları düşüyor ve buna bağlı olarak aldığım FPS epey bir miktar düşüyor. Kullandığım laptop modeli ASUS ROG STRIX GL702vs. Biraz araştırma sonrası Thermal Grizzly Kryonaut'un iyi olduğunu gördüm fakat pump-out efekt oluştuğundan dolayı şikayet edenler var. Beni uzun süre götürecek bir termal macun önerebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Honeywell 7950, Lenovo, MSI ve Apple'ın fabrikasyon kullandığı termal macun. Pump-out yaşatmadığı için fabrikalarda kullanılıyor. Aynı siteden alıp önceki laptopumda kullanmıştım. Tavsiye ederim.

Yanıtınız için teşekkür ederim. Isı iletim değeri olarak nasıl? Vergi olarak ne öderim? Ve uygulanışı normal termal macun gibi mi?

Yanıtınız için teşekkür ederim. Isı iletim değeri olarak nasıl? Vergi olarak ne öderim? Ve uygulanışı normal termal macun gibi mi?
Önceki laptopumda çok fazla test etme imkanım olmamıştı fakat ısı iletkenliği ve pump out yaşatmamasından dolayı memnun kalırsın. Çip boyutunda keserek üzerine yapıştırıyorsun, ısıyı aldığında macun sıvılaşıyor. Vergi olarak bir şey ödememiştim sepetteki tutar kadar ödedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…