Boşta sıcaklık değeri bu şekilde ve örn olarak 20 kişilik DM serverında CS GO açık. Ayrıyetten XMP'de açık olup RAM'ler 3000MHz'de değerler sizde nasıl arkadaşlar? Yorumlarınızı bekliyorum. Yapılması gereken başka bir ayar var mı?
Yorumunuz için teşekkür ederi. Aslında bu ghz e gerek var mı düşündürmüyor değil, Dün gece kafama esti denemek istedim anakart üzerinden hiç bir voltaj ayarı vermeden overclock tuşu ile aktif ettim, aslında 4.5 ghz de falan kullanmak istiyorum önerbileceğiniz düşük ısıda voltaj değerleri varmıdır. Bu arada 4.8 de dediğimiz testi kontrol edicem gerekli screenleri sizler ile paylaşıcam
Standart 250 300 arası 20 kişilik full aktif wasp dm de. Maç serverlarında da aynı şekilde daha yükseğini aldığım oluyor ama sabitleyip oynuyorum daha akıcı.
Standart 250 300 arası 20 kişilik full aktif wasp dm de. Maç serverlarında da aynı şekilde daha yükseğini aldığım oluyor ama sabitleyip oynuyorum daha akıcı.
1024 de oynuyorum fakat benim görsel ayarlarım farklı dostum dediğim gibi fxler falan açık ve max 300 de oynuyorum fps max i 0 a çektiğimden 400 ün çok üstünde görüyorum )