Savia Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Nisan 2015 Mesajlar 3.112 Makaleler 1 Çözümler 13 26 Temmuz 2018 #81 matadoria dedi: SSD ve HDD için ayrı satmayı düşünürseniz fiyat verebilirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Kasanın yanında gidiyor alıcıya Biriyle anlaştık, sıkıntı olmazsa yarın gelip alacak kasayı. Ekipmanlar hala satılık ilgilenenlere duyurulur.
matadoria dedi: SSD ve HDD için ayrı satmayı düşünürseniz fiyat verebilirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Kasanın yanında gidiyor alıcıya Biriyle anlaştık, sıkıntı olmazsa yarın gelip alacak kasayı. Ekipmanlar hala satılık ilgilenenlere duyurulur.
D DENlZ Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2018 Mesajlar 1.925 Makaleler 7 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2018 #82 Hocam sistemimi toplamasaydım her şey dahil 6500 ise fiyat dünyanın ta öbür ucundan almaya gelirdim sistemi.
Hocam sistemimi toplamasaydım her şey dahil 6500 ise fiyat dünyanın ta öbür ucundan almaya gelirdim sistemi.
matadoria Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Aralık 2017 Mesajlar 2.016 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Hatay :) Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Electrical Automation Profil Kapağı 1525868904 26 Temmuz 2018 #83 Savia dedi: Kasanın yanında gidiyor alıcıya Biriyle anlaştık, sıkıntı olmazsa yarın gelip alacak kasayı. Ekipmanlar hala satılık ilgilenenlere duyurulur. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun o zaman dostum.
Savia dedi: Kasanın yanında gidiyor alıcıya Biriyle anlaştık, sıkıntı olmazsa yarın gelip alacak kasayı. Ekipmanlar hala satılık ilgilenenlere duyurulur. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun o zaman dostum.
Savia Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Nisan 2015 Mesajlar 3.112 Makaleler 1 Çözümler 13 27 Temmuz 2018 #84 PC letgo'dan satıldı arkadaşlar. Teşekkürler ilginize.