Cevabı sorunun içinde gizli (Rampage).PUBG’de 79 dereceleri görüyorum. Sıvı sogutmam mevcut, işlemci macunum Rampage. Nedeni nedir?
Dostum şimdi mastergel pro aldım sürdüm. Bakacagım kaç dereceleri görecek. Sogutmam cooler masterın tek fanlı bir modeli.Sadece macunla olacak iş değil o. İşlemci fanımı ve termal macunumu sistemimin 5. senesinde değiştirdim. O halde bile maks 80 derece oluyordu. Tamam marka kesinlikle rezalet ancak günah keçisi yapmayın.
Dediğim gibi önce kasa havalandırmasından emin ol. Önlerden içeriye alacak şekilde, arkadan ve üstten dışarıya atacak şekilde fanlar tak. Termal macununu arkadaşın önerdiği modelden ya da farklı bir kaliteli markadan al. Sonra soğutucunu tam oturt ve arızası olmadığından emin ol.
Sıvı soğutmanı da belirtirsen iyi olur, termal macunun Rampage ise soğutucunun da Rampage olması muhtemel.
Dostlar şimdi benim egzos fanım kasanın arkasında,sıvı sogutmanın radyatörü kasanın üzerinde. Öndede 2 adet fan var. Nasıl bir düzen yaparsam daha fazla işlemcinin ısısını maksimum düşürebilirim. Bu arada sogutmanın markası cooler master nepton 140 xl. Yardıma ihtiyacım var.Dostum şimdi mastergel pro aldım sürdüm. Bakacagım kaç dereceleri görecek. Sogutmam cooler masterın tek fanlı bir modeli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.