7000 serisi genel olarak çok ısınıyor ama yine de bir Cinebench testi yapıp sıcaklıkları kontrol edebilirsin istersen. Sıcaklıkları kontrol etmek için HWiNFO kullanabilirsin testi yaparken.
Sistemi ne sen sor ne ben söyleyeyim.
Monitör: MSİ G274 QPF QD
Kulaklık: HyperX Alpha Wireless
Mouse: ASUS ROG GLADIUS III AimPoint
Klavye: Z11
Telefon: S20FE
GamePad: GC30 V2
7000 serisi genel olarak çok ısınıyor ama yine de bir Cinebench testi yapıp sıcaklıkları kontrol et. Sıcaklıkları kontrol etmek için HWiNFO kullanabilirsin test yaparken.
Kafama göre konuşmuyorum ki kendim 7600X kullanıcısıyım stok ayarlarda 360mm soğutucuyla direk 95 dereceye çıkıyor. BIOS'tan birkaç ayar yaparak düşürebildim bu sıcaklıkları.
Sistemi ne sen sor ne ben söyleyeyim.
Monitör: MSİ G274 QPF QD
Kulaklık: HyperX Alpha Wireless
Mouse: ASUS ROG GLADIUS III AimPoint
Klavye: Z11
Telefon: S20FE
GamePad: GC30 V2
Kafama göre konuşmuyorum ki kendim 7600X kullanıcısıyım stok ayarlarda 360mm soğutucuyla direk 95 dereceye çıkıyor. BIOS'tan birkaç ayar yaparak düşürebildim bu sıcaklıkları.
Bende 7600x kullanıcısıyım ortalama bir kule tipi soğutma ile boşta 45-50 yükte 55-70 dereceleri görüyor işlemci, 70'i bile nadir görmüştür.
Sizin soğutmada bir sorun var konu açıp detaylı bilgi verirseniz yardımcı oluruz.