7700X ve RTX 4070 Ti sistem ne kadar eder?

lastmaster

Zeptopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, 4070 Ti Ryzen 7 7700X sistemime fiyat verir misiniz? Satmayı düşünüyorum ne kadar eder?

Ekran kartı: Galax GeForce RTX 4070 Ti ex gamer 1-Click OC V2 12 GB GDDR6X 192 bit DLSS 3 ekran kartı - 2 yıl birebir değişim garantili.

İşlemci: AMD Ryzen 7 7700X 5.40GHz 8 çekirdek 32MB önbellek soket AM5 işlemci.

Anakart: ASUS Prime A620M-K 6400MHz (OC) DDR5 soket AM5.

İşlemci soğutucu: Thermalright Frozen Magic 240 ARGB 240mm Intel-AMD uyumlu işlemci sıvı soğutucu.

RAM: Corsair Vengeance 16 GB 5200MHz CL40 DDR5.

SSD: Kingston 1TB KC3000 SKC3000S/1024G NVMe M.2 SSD (7000 MB okuma / 6000 MB yazma)

Kasa: Vento VG07F RGB siyah mid Tower ATX FSP Hyper Pro.

Son düzenleyen: Moderatör:
22.000

Arkadaş fiyatı nasıl bir sallıyorsunuz ya sadece 4070ti ikini elde 22 bini fiyat öldürmek için elinizden geleni yapıyor bu çoluk çocuk. Yazık günah.

Arkadaş fiyatı nasıl bir sallıyorsunuz ya sadece 4070 Ti ikini elde 22 bini fiyat öldürmek için elinizden geleni yapıyor bu çoluk çocuk. Yazık günah.

Hiç sormayın hocam. Adam bu sisteme 22 bin diyor.

Arkadaş fiyatı nasıl bir sallıyorsunuz ya sadece 4070 Ti ikini elde 22 bini fiyat öldürmek için elinizden geleni yapıyor bu çoluk çocuk. Yazık günah.

Bak güzel kardeşim, sana hakaret etmek istemiyorum lakin cihazların ikinci elde ne kadar fiyat öldüğünü bilmiyorsun. Hakaret etmek çok kolay, insanları bir dinle evvelinde, yine konuşursun tamam mı şeker kardeşim Ama yine de benim de hatam var, çok düşük fiyat söyledim forumdaşlar. Kusura bakmayın 30-35 eder.

Onda var bende niye yok psikolojisi hazır adam satıyor 2. el kullanılmış vurayım öldüreyim hesabı.

Arkadaşım bu kadar barbarlık fazla değil mi? Yukarıda hatalı fiyat söylediğimi belirttim. Hadsiz hadsiz konuşmanız doğru değil ve ayrıca benim de sistemim var. Lütfen saçma sapan konuşmayınız. Kimsenin de malında gözümüz yok Allah'a şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…