Furkan Borak
Hectopat
Acil paraya ihtiyacım olduğu için satıyorum. Detaylı bilgi için yazınız, ya da Instagram: Furkan. Borakk.
Arkadaşlar ilan nasıl? Fiyatı fazla mı az mı? Satılır mı sizce?
Son düzenleyen: Moderatör:
30K teklif ettiler.Full sistem, fiyat da güzel bence rahat satılır.
30 yazsan 29-28 hatta 25 bile teklif ederler, 25 yazsan 20 teklif ederler o değişmez30K teklif ettiler.
Acil ya. 31 yazdım, 30 teklif edildi işte. Bilemiyorum versem mi.30 yazsan 29-28 hatta 25 bile teklif ederler, 25 yazsan 20 teklif ederler o değişmezAcil değilse çok yanaşma.
Hocam açıkcası 30 mantıklı geldi bana. Çok acilse vermenizi öneririm. Daha altını düşünürseniz ben de aynı gün gelip nakitle alabilirim.Acil ya. 31 yazdım, 30 teklif edildi işte. Bilemiyorum versem mi.
Hocam 29 yapabilirim. Ama mouseyi veremem 29 yaparsamHocam açıkcası 30 mantıklı geldi bana. Çok acilse vermenizi öneririm. Daha altını düşünürseniz ben de aynı gün gelip nakitle alabilirim.
Piyasa malesef durgun. Ayrıca bi ürün satmaya kalktığınızda öylesine sohbet olsun diye yazan dolusuyla insan var. 1-2 bin TL için uğraşmaya değmez.
Hocam açıkçası 30 mantıklı geldi bana. Çok acilse vermenizi öneririm. Daha altını düşünürseniz ben de aynı gün gelip nakitle alabilirim.
Piyasa maalesef durgun. Ayrıca bir ürün satmaya kalktığınızda öylesine sohbet olsun diye yazan dolusuyla insan var. 1-2 bin TL için uğraşmaya değmez.
Hocam ben 30 veremem maalesef. Ondan bence verin 30’a dedim. Kötü sistem değil kesinlikle ama acil ise 30 güzel fiyat.Hocam 29 yapabilirim. Ama mouseyi veremem 29 yaparsamMouse lazım yani.
32 koymuştum ilanı, 30 son düşünüyorum. Gerçekten 1 lira bile önemli yani. 30 düşünür müsünüz mouse falan her şey dahil?
Siz kaç verebilirsiniz?Hocam ben 30 veremem maalesef. Ondan bence verin 30’a dedim. Kötü sistem değil kesinlikle ama acil ise 30 güzel fiyat.
Siz kaç verebilirsiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.