Satıldı 7700XT + 7500F sistem

Fiyat hakkında yorum yapılabilir
  1. Evet
İşte her şey dahil 27 verirsem de çok düşük oluyor. Bana acil para lazım ama o kadar da öldürmek istemiyorum. Sistem + monitör, 27 verebilirim.

Her şey dahil 35K'ya koydum ya.
Hocam maalesef bana uymuyor. Her şey dahil 35 olduğunu görmemiştim, 32 sanıyordum.

Düşünürseniz yine yazabilirsiniz. Hayırlısı olsun, iyi akşamlar.

Hocam maalesef bana uymuyor. Her şey dahil 35 olduğunu görmemiştim, 32 sanıyordum.

Düşünürseniz yine yazabilirsiniz. Hayırlısı olsun, iyi akşamlar.

32 zaten. Şimdi 35 yaptım, pazarlık payı bıraktım. 30 son. Rica ederim.

İyi bir satıcı olduğumu düşünüyorum baylar kızmayın lütfen :)

Son düzenleme:
Mouse ile 30K'ya sattım. Teşekkür ederim herkese. Sizce benim aciliyetim olmasa kaç paraya giderdi bu ilan?
Bence iyi fiyata satmışsınız. Aciliyetiniz olmasa ne kadara satılacağını hiç düşünmeyin bence. Az buçuk fark ederdi fark etse de. Sıcak para özellikle ihtiyaç duyuluyorsa her zaman iyidir.

Mouse ile 30K'ya sattım. Teşekkür ederim herkese. Sizce benim aciliyetim olmasa kaç paraya giderdi bu ilan?
Bence alanı da satanı da memnun edecek bir bedel üzerinden satış gerçekleşmiş. Çok çok 1-2 bin belki fazlaya satabilirdin ama o da belki ve Allah bilir ne zaman. O yüzden şu an güzel fiyata ve hızlıca sattığına sevinebilirsin. Ölücülerle aylarca muhabbet etmek zorunda kalmadığına da dua et:)

Evet ya, onunla bununla sırf 2-3 lira için konuşmak istemedim. Arkadaş 30k nakit getirince, ve iyi de bir insan olduğu için, para bana da acil olduğu için vermem gerekti. Herkes için hayırlısı olsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı