Dostlarım Monster laptop bozulduğu için kafamın tası attı masaüstü toplamaya başladım. 7700XT ekran kartlı bir sistem toplayacağım. Bilgisayar mühendisliği okuduğum için Unity oyun tasarımı, genel kodlamalar, oyun, video çekim gibi işlemleri yapacağım bir işlemci bakıyorum. Aklımda Ryzen 9 7900X vardı ama sizin düşünceleriniz nelerdir?
Intel Core i7-14700KF BX8071514700KF detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Dostlarım Monster laptop bozulduğu için kafamın tası attı masaüstü toplamaya başladım. 7700XT ekran kartlı bir sistem toplayacağım. Bilgisayar mühendisliği okuduğum için Unity oyun tasarımı, genel kodlamalar, oyun, video çekim gibi işlemleri yapacağım bir işlemci bakıyorum. Aklımda Ryzen 9 7900X vardı ama sizin düşünceleriniz nelerdir?
Intel Core i7-14700KF BX8071514700KF detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Bütçenize göre en iyi performansı istiyorsanız bunlar en iyileri ama beni tavsiyem şudurki R7 7800X3D, R7 7700X veya i5 13600KF gibi işlemcilere gidip ekran kartınızı yükseltebiliriniz. Ekran kartı tarafındada gerek gücüyle gerek teknolojileriyle her zaman Nvidia tarafındayım ve unutmayınki bu işlemciler ısınan işlemciler bu işlemcilerede güçlü bir soğutma lazım olacak.
Yani onu demek istedim. Bu işlemciyle sorun yaşamadan işlerimi hallettim ki bahsettiğiniz işlemciler ile çok rahat hallederim. O yuzden acaba Ryzen 9 7900X yerine Ryzen 7 7800x3D mı alsam? Diye düşündüm.