7700XT ile render yapılır mı?

only darknes

Hectopat
Sistemle hem oyun oynayacağım hem de az da olsa render yapacağım. Ekran kartı olarak Galax 4060 Ti veya 7700XT düşünüyorum. Çok arada kaldım. Bir yandan da geming gen TR'ye tam güvenemiyorum. Fikirleriniz bekliyorum.

İkisiyle de güzel bir şekilde yaparsınız ancak render için 7700XT daha iyi olur AMD kas gücünde daha iyi Gaming Gen TR'ye güvenebilirsiniz güvenli markadır.

İkisiyle de güzel bir şekilde yaparsınız ancak render için 7700XT daha iyi olur AMD kas gücünde daha iyi Gaming Gen TR'ye güvenebilirsiniz güvenli markadır.
Ben bir kaç forumda daha okumuştum genelde render yönünde nvdiayı önerirler o yüzden emin olamamıştım fikrinizi değerlendireceğim bir kaç arkadaş daha yorum yapsın duruma göre alacağım 4060ti ı geming gen de 7700xt yi vatandan alacağım bu arada

Yani bu tarz şeylerde genelde NVIDIA daha adapte çalışıyor ancak kas gücünden kaynaklı renderda AMD'nin daha iyi olacağını düşündüm ancak işin içinde olmadığım için tam olarak bilemiyorum dediğiniz gibi de olabilir dediğim gibi NVIDIA sürücü desteği konusunda daha optimize çalışıyor.

Render alırken CUDA çekirdeği dediğimiz şeyleri kullanır 4060 Ti CUDA çekirdeği bakımından daha iyi ve daha optimize oluyor bu programlar ile ancak AMD saf güç ve VRAM bakımından daha önde.

Render alırken CUDA çekirdeği dediğimiz şeyleri kullanır 4060 Ti CUDA çekirdeği bakımından daha iyi ve daha optimize oluyor bu programlar ile ancak AMD saf güç ve VRAM bakımından daha önde.
Anladım hocam peki genel olarak yayın oyun ve render amacıyla kullanılan bir sistemde siz hangi kartı önerirdiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…