7700XT mi 4060 Ti mı?

Bütçe
33500
4060 Ti almıyorum o zaman.

Hocam 2k monitöre param yetmiyor bütçemi aşıyor maalesef

Hocam ben 1080p oynayacağım ya daha mı çok FPS alırım 2k ya göre ?
Sana kalmış alıp almamak.
İleride alabilirsin monitör sıkıntı değil.
Hayır 2kda çok iyi performans verdiği için böyle söyledim.1080 tabiki daha performanslı olur.

4060 Ti almıyorum o zaman.

Hocam 2K monitöre param yetmiyor bütçemi aşıyor maalesef.

Hocam ben 1080p oynayacağım ya daha mı çok FPS alırım 2K ya göre?

Evet 2 k ya gore 1080p de daha fazla FPS alırsın.

Kendim kullanmaktayım gözün kapalı alabilirsin. Sapphire Pulse modelini kullanıyorum: https://www.akakce.com/ekran-karti/...20g-192-bit-gddr6-12-gb-fiyati,294197675.html

Bu da Sapphire Pure modeli beyaz ve arada 100₺ var eğer kasana sığıyorsa Pure olanı al geç.

@Erdemw010 Aklında bulunsun ben gigabyte rx 7700 xt gaming oc kullanıyorum hayvani bir cw var kulaklık takmazsam oynayamıyorum gigabytea asla yaklaşma.Servise yollayacağım.

7700 XT için 2K gibi bir gaflete düşmeyin. AAA oyunlarda zaten optimizasyon sorunları varken 2K giriş kartını 1080p'de kullanarak daha çok FPS hedefleyin.
MSI'ın 180 Hz 24 inç monitörü alınır mı sizce?

@Erdemw010 Aklında bulunsun ben gigabyte rx 7700 xt gaming oc kullanıyorum hayvani bir cw var kulaklık takmazsam oynayamıyorum gigabytea asla yaklaşma.
Tamam hocam sağolun.

@Erdemw010 Aklında bulunsun ben Gigabyte RX 7700 XT Gaming OC kullanıyorum hayvani bir cw var kulaklık takmazsam oynayamıyorum gigabytea asla yaklaşma. Servise yollayacağım.

Hocam alacağım sistemdeki ASUS'un Radeon versiyonu iyi midir? Ben sistemi hazır almayı planlıyorum da.

Hocam alacağım sistemdeki ASUS'un Radeon versiyonu iyi midir? Ben sistemi hazır almayı planlıyorum da.
Bunun hakkında bir konu açın kart nasıl bilmiyorum açtığınız konuya sistemin linkinide atın daha bilgili arkadaşlar güzel öneriler yapar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…