7700XT mi 4060 Ti mı?

Bütçe
33500
Bekle 5070 alırsın.
Hocam o kadar beklemeyeyim diyorum zaten daha önce adam akıllı bir bilgisayarım olmadı hem ne kadar olacağıda belli değil vergilerle ne zaman çıkacağı tam olarak belliyse beklerim biraz daha aslında.

Hocam o kadar beklemeyeyim diyorum zaten daha önce adamakıllı bir bilgisayarım olmadı hem ne kadar olacağıda belli değil vergilerle.

Bence çok yanlış 7800XT Max 28k 7700XT MX 26k 4060 Ti Max 26k verin haricinde kasım ayında almalıydınız duyurulmuş kartlar varken bu çok yanlış.

Sapphire RX 7700 XT kasım indirimlerinde almıştım ben ses ve sıcaklık konularında hiçbir sorun yaşamadım bende bu iki kart arasında kalmıştım hangisini alırsan al pişman olmayacağından eminim ikisinin de farklı artı ve eksileri var şöyle söyleyebilirim ki kartı 2K da kullanıyorum performansından gayet memnunum ancak AMD Software ve AMD FSR teknolojisi berbat ilk ay Update aldım ve ilk sorunla karşılaşmış bulundum ufak bir sorun oldu ve DDU ile silip yeniden yükledim driverı 6 7 sene 1050 Ti kullandım 2 ayda bir düzenli Update alıyordum hiç böyle bir şeyle karşılaşmadığımı söyleyebilirim DLSS'e gelirsek FSR kıyaslanamaz derecede kötü ve kullanırken aslında amacın yapay zeka ile güçlendirilmiş görüntü değil de performans odaklı görüntü düzenleme gibi hissediyorsun ve karşında çamur bir görüntü oluyor DLSS bu yönden aşırı fark atmış durumda ancak şunu da söylemeliyim FSR'a da gerek kalacak bir oyuna da denk gelemedim kartın performansından bayağı memnunum eğer henüz almadıysanız bunları da göz önünde bulundurabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…