7700XT sistem için oyun öneririsi

Herhangi bir güvenlik sorunu yok adam sana steam hesabı veriyor sende o hesaba girip offline bir şekilde oyununu oynuyorsun. Bazen steam hesabı bazen epic hesabı bazen microsoft hesabı veriyorlar.

Herhangi bir güvenlik sorunu yok adam sana Steam hesabı veriyor sende o hesaba girip offline bir şekilde oyununu oynuyorsun. Bazen Steam hesabı bazen Epic hesabı bazen Microsoft hesabı veriyorlar.

Teşekkürler, kendim almaya karar verdim ya.
Kampanya bitmeden almalıyım değil mi? Ocak ayı zamlarından sonra daha uyguna düşer mi sence? Ultimate olanı seçiyorum

Başka oyun öneriniz var mı arkadaşlar RDR2 hariç, bir tane oyuna para verebilirim.
Ücretsiz olarak da Warzone yüklemeyi düşünüyorum.

450 lira diyor , phantom liberty ise 400 lira. Sizce hangisi ?

RDR'de 50-60 FPS alıyorum, az değil mi? Yardımcı olur musunuz?
7600 işlemci ve 7700XT sistem

Son düzenleme:
Hangi çözünürlük ve ayarlar ne durumda?

Hangi çözünürlük ve ayarlar ne durumda?

2K çözünürlük, Sync kapattım FPS limit de kalktı 100-140 arası FPS alıyorum ama maalasef oynayamıyorum çünkü inanılmaz bir COİL WHİNE sorunu yaşıyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum 14 gün yarın doluyor PC hocasına yazdım, bugün de Gaming Gen TR'yi arayacağım.
Sizce değişim yaparlar mı en azından kartı? Ellerinde kalan coil whine olan kartları hazır sistemlerde satıyorlar sanırım. Valorant'ta 600 FPS alıyorum ortalama ama FPS sınırı olmayınca iğrenç bir cızırtı oluyor. Mecbu FPS'i sabitliyorum. Tam performansta kullanamıyorum ve üzülüyorum böyle olunca Yarın bir gün ekran kartı odaklı bir şey yapınca sıkıntı olmaz mı ?

Ne yaptin, iade mi ettin?

Ne yaptin, iade mi ettin?

Ekran kartını değişim istedim ama gelen ekran kartında da coil whine var.
Fanları Turbo'da açınca fan sesi ile coil whine karışıyor birbirine ama var.
Örneğin Valorant'ta FPS sınırı olmayınca çok kötü ses oluyor, FPS sabitliyorum.
Daha full mark testi de yapamadım, hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…