7700XT vs 4060 Ti hazır sistem önerisi

senzui

Kilopat
Daha fazla  

Bu sisteme Kingston Beast Black 16 GB 5600MHz CL36 DDR5 RAM ve 1 TB Kingston marka SSD ilave ettim.

Bu sistemede Vento VG22a kasayı ve gene Kingston NV2 1 TB SSD seçtim ama iki sistem arasında kaldım. Sizlerin görüşlerinizi bekliyorum, bunun benzeri farklı sistem de önerebilirsiniz.

Bu sisteme Kingston Beast Black 16 GB 5600MHz CL36 DDR5 RAM ve 1 TB Kingston marka SSD ilave ettim.

Bu sistemede Vento VG22a kasayı ve gene Kingston NV2 1 TB SSD seçtim ama iki sistem arasında kaldım. Sizlerin görüşlerinizi bekliyorum, bunun benzeri farklı sistem de önerebilirsiniz.

7700XT daha iyi ayrıca 4060 Ti sistem çok ciddi şekilde kazık.

7700XT sistem 4060 sistemden daha iyidir 4060 DLSS açsa falan 7700XT anca yetişir amdgpu ve amdcpu yaparsanız S.A.M teknolojisi sayesinde 15-20 FPS fazla alıyorsunuz o yöndende iyi.

Son düzenleme:

SSD'yi NV3 1 TB yapıp alabilirsiniz.

Haricen bir de soğutucu almanızı öneririm:

Monitör olarak:

Bu şekilde tümü 46.216 TL'ye geliyor.

SSD'yi NV3 1 TB yapıp alabilirsiniz.

Haricen bir de soğutucu almanızı öneririm:

Monitör olarak:

Bu şekilde tümü 46.216 TL'ye geliyor.
attığınız sistem gayet iyiymiş tek aklıma takılan kasa içindeki power supply onuda araştırıp bu sistemi almayı düşünüyorum , teşekkürler

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı