Steam 771 TL değerindeki sepet nasıl?

Daha çıkmadı bile. Ayrıca yepyeni bir oyun bu fiyata bir daha bulunmaz.
Fiyatı çok iyi şuan için.
Biliyorum. Buna bakarak söylüyorum zaten oyunun eti belli butu belli, buna dayanarak değmez. Yeni olması pek bir şeyi değiştirmiyor.

Girmek istediğiniz bir tür falan var ise metal gear rising fiyatına cevherler önerebilirim jrpg falan isterseniz @490836 .

Oyunun sonradan çıkacak hikâye DLC'leri sebebiyle o sürümü ekledim sepete.

Oyunun çıkıp çıkmayacağı bile daha belli değil. Çıksa bile kalitesi muamma. Standart ile Ultimate arasında ciddi fiyat farkı var. O fiyat farkına farklı oyunlar alınabilir.

Stalker 2 çıktığı gibi Game Pass'e gelecek. İstersen oradan da oynayabilirsin satın almak yerine.

Stalker 2 çıktığı gibi Game Pass'e gelecek. İstersen oradan da oynayabilirsin satın almak yerine.
Zaten Ultimate Edition almaktan vazgeçersem oyunu hiç almam. Game Pass'ten oynayıp salarım.

Bu arada arkadaşlar bütçe 900TL. Ha tabii paranın bir kısmını saklayıp cips, kola vs. alırım diyorum fakat 771TL'yi de aşabilecek durumdayım.

JRPG türüne hiç bir zaman ısınamadım hocam. Bir Final Fantasy 7'yi PS Plus bedava verdi diye oynamıştım ve sevmiştim fakat beni aşırı derecede içine çekememişti. Zaten çoğu JRPG oyunu Game Pass'e ilk günden gelebiliyor. O yüzden Game Pass ile oynarım oynarsam.

Platinum’un diğer oyunlarına da bakabilirsiniz bütçe var ise. NieR, Bayonetta falan hack n slashlerde kombat olarak manyak keyifli oyunlar.

NieR, Bayonetta falan hack n slashlerde kombat olarak manyak keyifli oyunlar.
Nier Automata zaten var hocam. Bayonetta ise fazla kaotik geliyor bana. Şahsen ben Devil May Cry ve eski God of War'ları çok daha fazla seviyorum. Bayonetta 60TL'den 400TL'ye zamlanmış zaten. Bundan sonra oynarsam Switch emülatörü ile hem 1. oyun hem de PC'de olmayan 2. oyunu oynarım.

Oyunun çıkıp çıkmayacağı bile daha belli değil. Çıksa bile kalitesi muamma. Standart ile Ultimate arasında ciddi fiyat farkı var. O fiyat farkına farklı oyunlar alınabilir.
Önerilere açığım hocam.

He diyorsunuz ki dolara geçince bu fiyatın 3 4 katı fiyatına alalım zamlansın güzel bir oyun olma ihtimaline rağmen almayalım diyorsunuz

Alınır. Metal Gear Rising'i bitirmiştim ve diğer türlerinden oldukça farklı, güzel hack/slash oyunuydu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…