775 pin anakart için işlemci önerisi

1000TL'ye en iyi işlemci ve anakart önerisi verir misiniz dere olsun anakart ben pek bilmiyorum bhu işleri de ondan soruyorum.

Internette set halinde P45 anakart - Q9650 ve 4 - 8 GB RAM satılıyor. Xeon ile uğraşmam derseniz kapı gibi Q9650 var GT730 ile Valorant'ta bana 75FPS ve üstü veriyordu.

Anakartınıza muhtemelen Microcode bios yok. O yüzden Xeon almayın. Q9650 alıcaksınız ya da AM3, 1155-1156 pin anakarta geçiş yapacaksınız.

Bütçe ile AM3+ İşlemci ve anakart alınıp kullanabilirsiniz.

Bu anakarta maksimum Q9650 işlemci takabilirsiniz. Xeon işlemciler modlu BIOS gerektiriyor ve sizin anakartınız için modlu BIOS yok sanırsam.

Nereden satın alabilirim o seti? Mağaza.

Bahsettiğim set satılmış, GittiGidiyor'da satılıyordu P45 anakart - Q9650 ve 8 GB DDR2 RAM halinde... Muhtemelen Letgo'da falan bulabilirsiniz fakat elinizdeki RAM'ler DDR3 ise LGA775 değil de LGA1155 gibi bir platforma geçmeniz daha iyi olur. 3. Nesil bir i5 işlemci ve P8H61 gibi bir anakart idare eder sizi diye düşünüyorum.

Onu düşünmüştüm hocam sağ olun yardımınız için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…