775 pin işlemci onerisi

M.U.M

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
LGA 775 pin sokette hangi islemci onerirsiniz? Türkiye veya yurt disi fark etmez. Butce olarak da bir sinirlama koymuyorum, fiyat performans olarak degerlendirirseniz sevinirim. Fakat 1.000-1.500 liralik islemciler de onermeyin tabii. 775 pin kanadinda overclocklanmis X3440 islemcisine denk veya yakin bir islemci istiyorum, tesekkurler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aliexpress üzerinden Xeon X5460 ve X5470 bakabilirsiniz.
771 Pin işlemcilerdir fakat modlanarak 775 Pin uyumlu hale getiriliyorlar, size modlu gelecek.
TDP değerleri kabarıktır bu arada, sağlam bir PSU ile bu işe girmenizi öneririm.

Hocam elimde Cooler Master'in 600Watt PSU'su var, yanilmiyorsam 12V kanalina 408 Watt guc verebiliyor.

Bir de Xeon X5460 islemcisi en fazla hangi ekran kartini besleyebilir?

600W bir PSU için 408W az geldi bana, kullandığım 500W PSU bile 12V kanalından 456W veriyor. Aşağı yukarı 450W'lık bir modele dönüşmüş sizinki.
Kullanacağınız ekran kartına bağlı yetmesi.

Kullandığınız anakart modeli nedir? Xeon işlemciler tüm LGA 775 chipsetli anakartlar için uyumlu değil.

2. el sitelerinden bakiyorum, henuz bir karara varmadim. Hangi chipsetler ile uyumlu Xeon islemciler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…